Δίκη Πισπιρίγκου: Με «καυτά» μηνύματα ετοιμάζεται να απαντήσει ο Μάνος Δασκαλάκης
Πάνω από 40 μηνύματα θα καταθέσει στη δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου για την δολοφονία της Τζωρτζίνας ο Μάνος Δασκαλάκης.
Στοιχεία που αποδεικνύουν τα όσα έχει υποστηρίξει στο δικαστήριο δηλώνει ότι θα καταθέσει η πλευρά του Μάνου Δασκαλάκη, στη δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου.
Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του Μάνου Δασκαλάκη, στις επόμενες συνεδριάσεις του δικαστηρίου θα παρουσιάσει συνομιλίες της 34χρονης κατηγορούμενης με φίλη της, τα οποία αφορούν στον ίδιο και το ενδεχόμενο επιστροφής του στο σπίτι του ζευγαριού.
Όπως αναφέρει το STAR, στα μηνύματα υπάρχουν αναφορές σε χαρτορίχτρες και μάγια, με τον Μάνο Δασκαλάκη να δηλώνει ότι όταν ήρθαν στην κατοχή του «τον έκαναν να ντρέπεται».
«Έχουμε διάφορα έγγραφα, μεταξύ των μηνυμάτων και άλλα. Αλλά ιδίως τα μηνύματα θα προσκομίσουμε, τα οποία ενδεχομένως να διαφωτίσουν το δικαστήριο σε ορισμένες πτυχές της υπόθεσης. Ο Μάνος Δασκαλάκης έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στην κρίση της ελληνικής δικαιοσύνης, είναι και θα είναι παρών στη διαδικασία και περιμένει με ιδιαίτερη αγωνία τις εξελίξεις στο δικαστήριο», ανέφερε στο STAR ο δικηγόρος του κ. Δασκαλάκη, Δημήτρης Γεωργακόπουλος.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Αυτά είναι τα 6 φυτά που μπορείτε να φυτέψετε τον Αύγουστο
Heart Aerospace: Πέταξε το μεγαλύτερο ηλεκτρικό αεροσκάφος που κατασκευάστηκε ποτέ
Υπαίθριος ο πανηγυρικός Αρχιερατικός εσπερινός στα Καλάβρυτα ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ
Καθαρίστε φρούτα και λαχανικά όπως οι γιαγιάδες: Το κόλπο των 20 λεπτών που απομακρύνει έως 98% των βακτηρίων
Νέο λογότυπο Instagram: Η αλλαγή μιας δεκαετίας που διχάζει το κοινό
Αποθέωση για τον Stan στο 5th Ladonas River Party στη Λυκούρια Καλαβρύτων ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ
Κάθε πότε πρέπει να κάνετε επανεκκίνηση στο κινητό και γιατί είναι σωτήριο;
Απαγόρευση social media: Ανατροπή στη Γαλλία από το ανώτατο δικαστήριο
