Δήμος Αιγιάλειας: Ευχαριστήριο του Δ. Φιλιππάτου
Τι αναφέρει
Ο Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας-Πολιτικής Προστασίας- Τοπικών κοινοτήτων και Δημοτικής Αστυνομίας, κ. Δημήτρης Φιλιππάτος ευχαριστεί τους άντρες και τις γυναίκες του Πυροσβεστικού Σώματος και το προσωπικό της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αιγιαλείας.
Στα πλαίσια της διαδημοτικής συνεργασίας, ευχαριστεί τον Αντιδήμαρχο κ.Ζήσιμο Ζησιμόπουλο, το προσωπικό Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Καλαβρύτων καθώς και τον προσωπικό του φίλο Αλέξη Λεχουρίτη.
Ιδιαιτέρως, συγχαίρει και ευχαριστεί τους εθελοντές της ειδικής ομάδας ΑΧΑΙΟΣ και ΕΠΟΜΕΑ, τους εθελοντές των Τοπικών Κοινοτήτων Διακοπτού και Ζαχλωριτίκων με τις ειδικές ομάδες Βρώσθενας και Κερνίτσας του Δήμου Αιγιαλείας, που από την πρώτη στιγμή που εκδηλώθηκε η πυρκαγιά στον Καλυβίτη με ζήλο και εργατικότητα συνέδραμαν στην κατάσβεση της πυρκαγιάς, ώστε να αντιμετωπιστεί άμεσα καθώς ήταν μια πυρκαγιά δύσκολη λόγω των ισχυρών ανέμων που επικρατούσαν στην περιοχή.
«Το καλοκαίρι είναι μπροστά μας. Θα είναι ένα δύσκολο καλοκαίρι λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που θα επικρατήσουν, γεγονός που έχει επιφέρει η κλιματική αλλαγή.
Σας καλώ όλους να είστε σε επαγρύπνηση και σε συνεργασία με τις αρμόδιες υπηρεσίες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αιγίου και Ακράτας και την Πολιτική Προστασία του Δήμου Αιγιαλείας για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα της πρόληψης και της αντιμετώπισης των δασικών πυρκαγιών».
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
«Εάν τρως αυτό το φρούτο κάθε μέρα μπορεί να μειώσεις την χοληστερίνη σου»
Η Tesla «σκότωσε» αθόρυβα ένα από τα πιο φιλόδοξα προϊόντα της
Ξεσήκωσε την Πάτρα η Ιουλία Καλλιμάνη ΒΙΝΤΕΟ
Τουρισμός για Όλους: Πότε η κλήρωση για τα voucher
Οι κινηματογράφοι εξετάζουν απαγόρευση των smart glasses της Meta
Παγκόσμιοι ρυθμοί με τον John Digweed στην Παραλία Άκολης ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ
Έκτακτο επίδομα παιδιού: Ποιοι θα λάβουν 150 ευρώ στο τέλος του μήνα
Φορτίζει σε τρία λεπτά και δεν πιάνει φωτιά: Η μπαταρία που αλλάζει τα πάντα
