Δήμος Αιγιάλειας: Συνεδριάζει σήμερα το δημοτικό συμβούλιο για προϋπολογισμό και φώτα
Σήμερα, θα γίνει η τέταρτη προσπάθεια!
Τέταρτη προσπάθεια, ο Δήμος Αιγιάλειας να αποκτήσει νόμιμο Προϋπολογισμό για το 2023, θα γίνει σήμερα, σε ειδική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου (2.30 μ.μ.), με τις προηγούμενες απόπειρες να μην τελεσφορούν, λόγω έλλειψης συνεννόησης δημοτικής αρχής και πλειοψηφούσας αντιπολίτευσης, με κίνδυνο να για πάσης φύσεως προβλήματα καθημερινότητας.
Σήμερα, πιθανότητα, θα παραστούν όλες οι παρατάξεις, αλλά δεν είναι βέβαιο πως θα βγει «λευκός καπνός», μέσω μιας εκ των τριών προτάσεων.
Χθες, ο δήμαρχος, Δ. Καλογερόπουλος, επανήλθε στη σύμβαση Ηλεκτροφωτισμού, απαντώντας στον υποψήφιο δήμαρχο, Κ. Σπηλιόπουλο, χωρίς ν’ αναφέρεται ονομαστικά, αλλά φωτογραφίζοντάς τον καθαρά… ως επίδοξο «παράγοντα» της τοπικής κοινωνίας. «Περί του κόστους, από τον πίνακα που συνέταξαν οι Υπηρεσίες του Δήμου, προκύπτει ξεκάθαρα πως το όφελος θα είναι 14.961.468€. Ολα τα υπόλοιπα δεν έχουν καμία σχέση με την αλήθεια!».
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Μαγνήσιο: Το μέταλλο που «μικραίνει» την ηλικία του εγκεφάλου και προστατεύει από την άνοια
Επιστήμονες βρήκαν τρόπο να εντοπίζουν πέντε χρόνια πριν τι θα γίνει επιτυχία
Εντυπωσίασε το Χορευτικό Τμήμα στο Σκεπαστό Καλαβρύτων ΒΙΝΤΕΟ
6 τρόφιμα με πολλές θερμίδες που θα έπρεπε να τρώτε, σύμφωνα με τους διαιτολόγους
Η Google δοκιμάζει αρχική σελίδα χωρίς κουμπί αναζήτησης τι το αντικαθιστά
Το νέο Viral σύνθημα του Νίκου Κοκκίνη για τον Κρίνο Αχαΐας ΦΩΤΟ
Είδατε κατσαρίδα την ημέρα; Τι σημαίνει για το σπίτι σας – Πώς θα τις διώξετε
Το WhatsApp λύνει επιτέλους ένα από τα πιο εκνευριστικά προβλήματα στο iPhone
