Δήμος Δυτικής Αχαϊας: Επιχειρησιακό Πρόγραμμα με ευρεία συναίνεση

Ο Δήμος Δυτικής Αχαϊας έχει απευθύνει πρόσκληση για διατύπωση παρατηρήσεων και προτάσεων για τη βελτίωση της αναπτυξιακής εικόνας της περιοχής μας, απαντώντας σε διαδικτυακό ερωτηματολόγιο.

Δήμος Δυτικής Αχαϊας: Επιχειρησιακό Πρόγραμμα με ευρεία συναίνεση

Ο Δήμος Δυτικής Αχαΐας έχει εκκινήσει τις διαδικασίες εκπόνησης του Επιχειρησιακού του Προγράμματος.

Στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα καθορίζονται τεκμηριωμένα οι στρατηγικοί στόχοι και οι προτεραιότητες της τοπικής ανάπτυξης, καθώς και η οργάνωση των υπηρεσιών του Δήμου και των Νομικών του Προσώπων, ενώ, παράλληλα, εξειδικεύονται οι δράσεις για την επίτευξη των στόχων αυτών.

Η κατάρτιση του Επιχειρησιακού Προγράμματος πραγματοποιείται υπό την ευθύνη του Αυτοτελούς Τμήματος Προγραμματισμού, Οργάνωσης και Πληροφορικής, το οποίο και συντάσσει το σχέδιο του Προγράμματος σε συνεργασία με τα όργανα της διοίκησης, τις υπηρεσίες και τα Νομικά Πρόσωπα του Δήμου.

Στόχος είναι το επόμενο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα του Δήμου Δυτικής Αχαΐας να προκύψει μέσα από διαδικασίες συμμετοχικότητας και συναίνεσης. Να αντικατοπτρίζει στο μέγιστο δυνατό βαθμό τις αναπτυξιακές ανάγκες του τόπου μας και να προτείνει ρεαλιστικές δράσεις για την ικανοποίησή τους.

Ως πρώτο βήμα της ανωτέρω διαδικασίας, ο Δήμος έχει απευθύνει πρόσκληση για διατύπωση παρατηρήσεων και προτάσεων για τη βελτίωση της αναπτυξιακής εικόνας της περιοχής μας, απαντώντας σε διαδικτυακό ερωτηματολόγιο.

Σε επόμενη φάση του έργου, όλοι οι ενδιαφερόμενοι πολίτες, επιχειρήσεις και συλλογικοί φορείς θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν στη διαμόρφωση του νέου Επιχειρησιακού Προγράμματος.

 

Ακολουθήστε το Pelop.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα απο την Πάτρα

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις - νέα από την Πάτρα, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο pelop.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μεσολόγγι: Συνάντηση του δημάρχου Κώστα Λύρου με τον διοικητή του ΟΑΕΔ Σπύρο Πρωτοψάλτη
νερό
ΕΙΝΑ: Συγκέντρωση και πορεία στην 6η ΥΠΕ - Ζητά επίταξη του Ολυμπίου και άνοιγμα του Θώρακος
Πάτρα: Συνεχίζεται ο καθαρισμός και η αποκατάσταση των πληγεισών περιοχών