Δήμος Πύργου: «Διαζύγιο» Κυριαζή – Αντωνακόπουλου

Ο Νώντας Κυριαζής, έκοψε χθες κάθε πολιτικό δεσμό με τον δήμαρχο Πύργου, Παναγιώτη Αντωνακόπουλο, με τον οποίο είχε έρθει σε σοβαρή ρήξη.

Δήμος Πύργου: «Διαζύγιο» Κυριαζή - Αντωνακόπουλου Ολα ξεκίνησαν όταν ο Νώντας Κυριαζής είχε διαχωρίσει τη θέση του από τον Π. Αντωνακόπουλο

Το… ποτήρι φαίνεται να ξεχείλισε για τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Πύργου, Νώντα Κυριαζή, ο οποίος έκοψε χθες κάθε πολιτικό δεσμό με τον δήμαρχο Πύργου, Παναγιώτη Αντωνακόπουλο, με τον οποίο είχε έρθει σε σοβαρή ρήξη.

«Δεν διαπραγματεύομαι τις αρχές μου», αναφέρει μέσα από μία λακωνική δήλωση ο κ. Κυριαζής γνωστοποιώντας την παραίτησή του από το αξίωμα του προέδρου του ΔΣ. Η παραίτηση του κ. Κυριαζή δεν ήρθε σαν κεραυνός εν αιθρία, δεδομένου ότι οι δυο πολιτικοί άνδρες είχαν έρθει σε μετωπική σύγκρουση, όπως είχε γράψει η εφημερίδα «Πελοπόννησος» στις 11 Νοεμβρίου 2022.

Το «διαζύγιο», που μόνον συναινετικό δεν ήταν, επήλθε με αφορμή την κόντρα η οποία πυροδοτήθηκε από το θέμα της εκχώρησης για 12 χρόνια των δημοτικών τελών σε εργολάβο για την αποπληρωμή μελλοντικής σύμβασης παροχής υπηρεσιών για την ενεργειακή απόδοση μέσω της αναβάθμισης και της αυτοματοποίησης του συστήματος ηλεκτροφωτισμού.

Ο διαχωρισμός της θέσης του προέδρου του ΔΣ Πύργου από τη γραμμή Π. Αντωνακόπουλου σηματοδότησε και την αρχή της αντίστροφης μέτρησης.

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments