Δημόσιο: Παράταση στην προθεσμία πληρωμής οφειλών Νοεμβρίου 2025
Έως την 1η Δεκεμβρίου
Όπως γνωστοποιήθηκε παρατείνεται η προθεσμία πληρωμής κάθε είδους βεβαιωμένων υποχρεώσεων και ρυθμίσεων έως τη Δευτέρα 1η Δεκεμβρίου 2025, σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών και της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων.
Δώρο Χριστουγέννων: Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την καταβολή του
Ο λόγος είναι τα τεχνικά προβλήματα που παρουσιάστηκαν σε συστήματα πληρωμών τραπεζών χθες, Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2025, καταληκτική ημερομηνία πληρωμής φορολογικών οφειλών (σ.σ. δόσεις τρεχουσών χρεών ή ρυθμίσεων) προς την ΑΑΔΕ, με αποτέλεσμα τη μη ολοκλήρωση των καταβολών από τους πολίτες.
Οι προσαυξήσεις, που έχουν υπολογιστεί ή τυχόν υπολογιστούν από το κλείσιμο της χθεσινής ημέρας μέχρι και τη Δευτέρα 1/12, διαγράφονται.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Ούτε στο ψυγείο, ούτε στη φρουτιέρα: Το μυστικό για να διατηρήσεις τις μπανάνες φρέσκες για εβδομάδες!
Το Netflix ετοιμάζεται να γίνει «super app» τι αλλάζει για τους συνδρομητές
«Βούλιαξε» από νεολαία το πανηγύρι του Αχιλλέα Καμαρών ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ
5 λαχανικά που είναι πιο υγιεινά μαγειρεμένα παρά ωμά
Το GTA 6 διαρρέει κομμάτι κομμάτι, ενώ ο leeker βγάζει χρήματα από crypto
Η Γιορτή Τράγου στα Ζαχλωρίτικα ΦΩΤΟ
«Εάν τρως αυτό το φρούτο κάθε μέρα μπορεί να μειώσεις την χοληστερίνη σου»
Η Tesla ανακοινώνει κάτι μεγάλο για το μέλλον του αυτοκινήτου στις 3 Σεπτεμβρίου
