Δημοτικές Εκλογές 2023 – Μπαρής: «Ο λαός του Δήμου Ερυμάνθου με την ψήφο του μας έδωσε καθαρή εντολή»

Η δήλωση του Θεόδωρου Μπαρή για την επανεκλογή του στον Δήμο Ερυμάνθου.

 

Μπαρής

«Ο λαός του Δήμου Ερυμάνθου με την ψήφο του μας έδωσε καθαρή εντολή να συνεχίσουμε το έργο μας. Έκανε πράξη το σύνθημά μας «Την Κυριακή ψηφίζουμε, τη Δευτέρα συνεχίζουμε». Ευχαριστώ από καρδιάς τις χιλιάδες των συνδημοτών μας από άκρου σε άκρο του Δήμου μας, που αναγνωρίζοντας το έργο που παρήχθη τα προηγούμενα τέσσερα χρόνια, ανανέωσαν την εμπιστοσύνη τους στον συνδυασμό μας, «Συνεργασία για τον Ερύμανθο», δήλωσε για την επανεκλογή του ο Θεόδωρος Μπαρής.

Αποτελέσματα αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: Εδώ θα δείτε live τα αποτελέσματα για Δήμους – Περιφέρειες

Ο κ. Μπαρής στη δήλωση του για το εκλογικό αποτέλεμα της Κυριακής 8/10/2023, τόνισε: «Τώρα κοιτάμε μόνο μπροστά, συνεχίζοντας την προσπάθεια για έναν Δήμο ισχυρό που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες των δημοτών μας και θα δίνει προοπτική και ελπίδα στους νέους μας.

Σας διαβεβαιώνω πως και τη νέα δημοτική περίοδο η δημοτική Αρχή θα συνεχίσει να ενεργεί με ήθος, εντιμότητα, ειλικρίνεια, διαφάνεια, διεκδικητικότητα αλλά και αποτελεσματικότητα, χωρίς διακρίσεις, αποκλεισμούς και διαχωρισμούς.
Θέλω επίσης να συγχαρώ τους άλλους δυο συνυποψήφιους μου για τον αγώνα τους. Άλλωστε, η αξία της νίκης είναι άμεσα συνυφασμένη και με την δύναμη του αντιπάλου».

Μπαρής

Πανηγυρισμοί στη Χαλανδρίτσα, για την επανεκλογή του Θεόδωρου Μπαρή.