Δημοτική Αρχή Πάτρας: «Καλό είναι να μη βασιζόμαστε σε “θαύματα”», τι απαντά στον Α. Γεωργιάδη

Άμεση ήταν η απάντηση του Δήμου στις δηλώσεις του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη

Άδωνις Γεωργιάδης

Μία φράση του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη, που χαρακτήρισε ως «μικρό θαύμα» την έγκαιρη εκκένωση του Καραμανδανείου στάθηκε η αφορμή για την άμεση απάντηση της δημοτικής αρχής.

Όπως αναφέρει: “Ο Υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, χαρακτήρισε «μικρό θαύμα» την έγκαιρη εκκένωση του «Καραμανδανείου» Νοσοκομείου Παίδων και το γεγονός ότι σώθηκαν οι εγκαταστάσεις του.

Φωτιά Γηροκομείο: Στην Πάτρα και στο Καραμανδάνειο ο Αδωνις Γεωργιάδης, πότε θα επαναλειτουργήσει το Νοσοκομείο ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Επειδή όμως τα δύσκολα είναι μπροστά μας και καλό είναι να μη βασιζόμαστε σε «θαύματα», η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας πρέπει να πάρει τώρα όλα τα απαραίτητα μέτρα, ώστε να αντιμετωπιστούν οι τραγικές ελλείψεις σε προσωπικό και μέσα, τόσο στις υπηρεσίες πυρόσβεσης, όσο και στην Πολιτική Προστασία του Δήμου, καθώς και να αποζημιωθούν στο 100% όλοι οι πληγέντες.

Επιπλέον, επειδή μια σειρά κρίσιμες εργασίες, όπως η αποψίλωση των περιαστικών δασών και των οικοπέδων δεν μπορεί να γίνονται «με το μάτι», χρειάζεται επιτέλους να προχωρήσει η ουσιαστική χρηματοδότηση των Δήμων, καθώς και η πρόσληψη επαρκούς μόνιμου προσωπικού”.