Δημοτική Τοπική Οργάνωση ΝΔ Αιγιαλείας: Στο Αίγιο την Τετάρτη ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Βασίλης Κοντοζαμάνης

Συνεχείς συσκέψεις στη Δημοτική Τοπική Οργάνωση ΝΔ Αιγιαλείας ενόψει των επικείμενων Ευρωπαϊκών Εκλογών

Αίγιο

Η Δημοτική Τοπική Οργάνωση ΝΔ Αιγιαλείας, μέσα από ανακοίνωση της αναφέρει τα εξής:

Στην τελική ευθεία ενόψει των Ευρωπαϊκών Εκλογών της 9ης Ιουνίου εισέρχεται πλέον η Δημοτική Τοπική Οργάνωση ΝΔ Αιγιαλείας, το προεδρείο της οποίας πραγματοποιεί συνεχώς συσκέψεις με αντικείμενο τον προγραμματισμό και τον συντονισμό κομματικών δράσεων σε τοπικό επίπεδο.
Η πιο πρόσφατη σύσκεψη μεταξύ στελεχών και εθελοντών, που ανιδιοτελώς προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην Τοπική Οργάνωση και κατ’ επέκταση στην κυβερνώσα παράταξη, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της περασμένης Δευτέρας στα γραφεία της, όπου υπό την προεδρία του Βασίλη Σταθακάρου συζητήθηκαν οργανωτικά θέματα και έγινε επισκόπηση των προετοιμασιών που έχουν γίνει για τις τελευταίες ημέρες της προεκλογικής περιόδου.
Έτσι αποφασίστηκε να ακολουθηθεί η άκρως επιτυχημένη στρατηγική της προεκλογικής καμπάνιας των εθνικών εκλογών, εφαρμόζοντας κατά γράμμα τα όσα λέει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης που ζητά χαρακτηριστικά από τους Έλληνες πολίτες να απορρίψουν τη «χαλαρή» ψήφο, επαναφέροντας τη γνωστή ρήση που είχε επικαλεστεί και μεταξύ πρώτης και δεύτερης κάλπης στις εθνικές εκλογές ότι «η κάλπη την 9η Ιουνίου είναι άδεια».
Μέσα στις προσεχείς ημέρες θα ακολουθήσουν και άλλες συσκέψεις στα γραφεία της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης, με στόχο την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συσπείρωση των δυνάμεων της Νέας Δημοκρατίας στην Αιγιάλεια.

Στο Αίγιο αύριο (Τετάρτη) ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Βασίλης Κοντοζαμάνης
Τέλος, ανακοινώνεται ότι αύριο, Τετάρτη 22 Μαΐου, στη 1.30μ.μ., θα βρεθεί στο Αίγιο και συγκεκριμένα στα γραφεία της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ και πρώην Υφυπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης.

Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News

pelop Google news bing news pelop whatsapp Pelop