Δημοτικό Ωδείο Πατρών: Έξι σπουδαστές έκλεισαν τη χρονιά με πτυχία, διπλώματα και βραβεία
Με επιτυχίες και διακρίσεις ολοκληρώθηκαν οι απολυτήριες εξετάσεις των σπουδαστών του Δημοτικού Ωδείου Πατρών «Μίκης Θεοδωράκης», το διήμερο 29 και 30 Ιουνίου

Με σημαντικές διακρίσεις για τους σπουδαστές του ολοκληρώθηκε ο κύκλος των απολυτηρίων εξετάσεων στο Δημοτικό Ωδείο Πατρών «Μίκης Θεοδωράκης».
Οι εξετάσεις πραγματοποιήθηκαν το διήμερο 29 και 30 Ιουνίου, με τους αποφοίτους του Ωδείου να κατακτούν πτυχία, διπλώματα και βραβεία, ολοκληρώνοντας με επιτυχία την εκπαιδευτική τους διαδρομή.
Οι διακρίσεις της πρώτης ημέρας
Τη Δευτέρα 29 Ιουνίου, πρώτη ημέρα των απολυτηρίων εξετάσεων, η Ειρήνη Τσούμα απέκτησε δίπλωμα μονωδίας με βαθμό άριστα και Α’ βραβείο, με υπεύθυνη καθηγήτρια τη Λίνα Γερονίκου.
Διαβάστε επίσης: Πάτρα: Η Φιλαρμόνια Ορχήστρα Αθηνών με τη Βασιλική Καραγιάννη στο Διεθνές Φεστιβάλ
Ειρήνη Τσούμα
Νηρηίς Καζάκου
Ο Σπυρίδων Αλευράς, από την τάξη πιάνου του Α. Πάππα, απέκτησε δίπλωμα πιάνου με Β’ βραβείο, ενώ η Νηρηίς Καζάκου έλαβε πτυχίο βιολιού με βαθμό «Λίαν καλώς», με υπεύθυνη καθηγήτρια την Όλγα Μίλκοβα.
Σπυρίδων Αλευράς
Οι επιτυχίες της δεύτερης ημέρας
Οι επιτυχίες συνεχίστηκαν και την Τρίτη 30 Ιουνίου, δεύτερη ημέρα των εξετάσεων.
Νικόλαος Καζαντζίδης
Ο Νικόλαος Καζαντζίδης, από την τάξη κλασικών κρουστών του Μαξίμ Μανκόβσκι, έλαβε δίπλωμα με άριστα και Β’ βραβείο.
Μαριάνθη Θεοτοκάτου
Η Μαριάνθη Θεοτοκάτου, από την τάξη φλάουτου της Ιβόνας Γκλίνκα, απέκτησε δίπλωμα με άριστα, ενώ ο Μάριος Φωτακόπουλος έλαβε πτυχίο ειδικού αρμονίας με άριστα, με υπεύθυνο καθηγητή τον Ανδρέα Ζαφειρόπουλο.
Μάριος Φωτακόπουλος
Η διεύθυνση και οι καθηγητές του Δημοτικού Ωδείου Πατρών εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στους σπουδαστές για τις επιτυχίες τους.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News