Δολοφονία 23χρονου: Προσήχθησαν δύο φίλοι του που τον εγκατέλειψαν μαχαιρωμένο – Ποιον υπέδειξαν ως δράστη
Συγκεκριμένα έχουν προσαχθεί δύο άτομα, φίλοι του 23χρονου που φέρεται να είναι εκείνοι που τον παράτησαν στο νοσοκομείο και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν.
Δύο προσαγωγές έχουν γίνει για το περιστατικό με τον 23χρονο που πήγε μαχαιρωμένος στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» και τελικά πέθανε.
Συγκεκριμένα έχουν προσαχθεί δύο άτομα, φίλοι του 23χρονου που φέρεται να είναι εκείνοι που τον παράτησαν στο νοσοκομείο και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν.
Σύμφωνα με πληροφορίες, υπέδειξαν ένα τρίτο άτομο που όπως είπαν οι ίδιοι, τον μαχαίρωσε αν και ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστές οι αιτίες της αιματηρής επίθεσης.
Όλα έγιναν στις 5.20 τα ξημερώματα της Δευτέρας, όταν μεταφέρθηκε από αγνώστους στον Ευαγγελισμό ένας άνδρας ηλικίας 23 ετών, ο οποίος έφερε τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο στην ωμοπλάτη.
Ο 23χρονος μπήκε στο χειρουργείο, ωστόσο οι γιατροί δεν πρόλαβαν να του κάνουν επέμβαση, καθώς άφησε την τελευταία του πνοή.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Το «αθώο» συμπλήρωμα που μπορεί να βλάψει το συκώτι
Η OpenAI σταματά το μοντέλο Astra που έλυσε 10 μαθηματικά αινίγματα δεκαετιών
Τιμητική βράβευση του Μητροπολίτη Ιερώνυμο από τον Σύλλογο Κλειτορολευκασίων Πατρών ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ
Ποιοι δικαιούνται σύνταξη 409 ευρώ χωρίς ένσημα
Η Apple αποφασίζει ποιος μένει και ποιος φεύγει και οι κανόνες δεν είναι ίδιοι για όλους
Πεζοπορία στο καστανοδάσος της Κέρτεζης ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ
Frozen yogurt ή παγωτό; Ποιο είναι τελικά πιο υγιεινό
Άνευ προηγουμένου τα pre orders του GTA 6
