Δολοφονία Άλκη – Θεσσαλονίκη: Σκληρός συνδεσμίτης ο 23χρονος φερόμενος δολοφόνος

Σκληρός συνδεσμίτης αποδεικνύεται ο Αλβανός, ο φερόμενος δράστης της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη.

Θεσσαλονίκη

Μόλις σε λίγα χρόνια, σύμφωνα με πληροφορίες αναρριχήθηκε στην ιεραρχία μεταξυ άλλων σκληροπυρηνικών οπαδών του ΠΑΟΚ.

Οι πληροφορίες που έρχονται από την Θεσσαλονίκη αναφέρουν πως πρόκειται για ιδιαίτερα σκληρό συνδεσμίτη, με ουκ ολίγες συλλήψεις για επιθέσεις.

Η τελευταία ήταν και αυτή που στέρησε τη ζωή στον 19χρονο Άλκη.

Ο Αλβανός με το κόκκινο δρεπάνι που δολοφόνησε τον Άλκη συνελήφθη πρώτη φορά την Τετάρτη από τις Αρχές.

Το 2019 είχε καταφέρει να ξεφύγει από τα χέρια της ΕΛΑΣ, κατά τη διάρκεια άλλου περιστατικού, που αφορούσε τον τραυματισμό δύο παιδιών στην ίδια περιοχή.

Ο ίδιος σύμφωνα με πληροφορίες το πρωί εργαζόταν σε επιχείρηση στη Θέρμη και το βράδυ πήγαινε στον σύνδεσμο.

Φαίνεται μάλιστα πως πρωταγωνιστούσε σε σκληρά επεισόδια έχοντας οργανώσει μεγάλο σχέδιο δράσης.

Πώς έγινε η σύλληψη – Βρέθηκε και αίμα δεύτερου ατόμου

Εργαστηριακές αναλύσεις, νέο υλικό από κάμερες ασφαλείας, αλλά και μαρτυρίες έφτασαν κοντά στην εξιχνίαση της δολοφονίας και στην σύλληψη του 23χρονου.

Στο στειλιάρι που εντοπίστηκε στο σημείο της δολοφονίας έχουν ανιχνευτεί στοιχεία τόσο του συλληφθέντα όσο και του Άλκη ενώ και ο 18χρονος φίλος του Άλκη έχει αναγνωρίσει τον 23χρονο ως το άτομο που τον κράταγε.

Αίμα του 19χρονου και αποτυπώματα του 23χρονου βρέθηκαν, σύμφωνα με πληροφορίες, και στο μαχαίρι του φόνου του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη, γεγονός που δείχνει ότι ήθελε να σκοτώσει τον Άλκη.

Πιο συγκεκριμένα, στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Αστυνομίας βρέθηκε DNA του θύματος -ήτοι, αίμα του άτυχου νεαρού- και αποτυπώματα του κατηγορουμένου για την στυγερή δολοφονία.

Όσο για τις κηλίδες αίματος στο λευκό ΙΧ του δράστη, οι αστυνομικοί είναι σίγουροι πως πρόκειται για DNA του Άλκη, ενώ αναμένεται και η επιστημονική εξακρίβωση.

Ήδη, έχει ταυτοποιηθεί ο οδηγός του μαύρου αυτοκινήτου, ενώ οι έρευνες της ΕΛΑΣ είναι σε πλήρη εξέλιξη, με εφόδους σε συνδέσμους της Θεσσαλονίκης.

Δίπλα στον τόπο του εγκλήματος βρέθηκε και ρόπαλο, πάνω στο οποίο έχουν εντοπιστεί στοιχεία τόσο του θύματος όσο και του δράστη.