Δολοφονία Κούτσικου – Μεσολόγγι: Η άγνωστη πτυχή που οδηγεί σε «νέο» κίνητρο!

Η Ασφάλεια ερευνά τη σχέση του 50χρονου κατηγορούμενου για τη δολοφονία του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου, στο Μεσολόγγι  με πρόσωπα της οικογένειας του θύματος.

Μεσολόγγι

Δεν ευσταθεί ότι ο Συμεών (Μάκης) Ρήγας, που κατηγορείται ότι δολοφόνησε τον 31χρονο Μπάμπη Κούτσικο, πέρασε χθες το κατώφλι της ανακρίτριας Μεσολογγίου, ούτε πρόκειται να συμβεί κάτι τέτοιο αν πρώτα δεν ολοκληρωθούν ο βαλλιστικός έλεγχος των δύο καραμπινών που βρέθηκαν στο σπίτι του κρεοπώλη, καθώς και η εξέταση DNA.

Υπόθεση Μεσολογγίου: Τι αποκαλύπτει αποκλειστικά στην «Π» ο επικεφαλής της «Αnubis Coldcase K9 Team» ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Οι Αρχές ασφαλείας αναμένουν τα αποτελέσματα των δύο ερευνών την ερχόμενη εβδομάδα, οπότε υπολογίζεται ότι ο κρεοπώλης θα μεταφερθεί από τον Κορυδαλλό στο Μεσολόγγι για συμπληρωματική κατάθεση μετά από 10 ημέρες περίπου.
Ξέχωρα από τη συγκεκριμένη «στασιμότητα», η Ασφάλεια Μεσολογγίου συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό τις έρευνές της για να διακριβώσει το πραγματικό κίνητρο της δολοφονίας.

Ο Μπάμπης Κούτσικος, ως γνωστόν, βρέθηκε δολοφονημένος στον Κάμπο του Ευηνοχωρίου μέσα σε καλάμια και βαλτόνερα, 18 ολόκληρες ημέρες μετά την εξαφάνισή του, και για το έγκλημα συνελήφθη ο κρεοπώλης φίλος του, που όμως αρνείται ότι διέπραξε τον φόνο.

Εχουν γραφεί και ακουστεί πολλά για το πιθανό κίνητρο της στυγερής δολοφονίας και ιδίως ότι ενδέχεται να συνέπραξε κι άλλο πρόσωπο κατά οποιονδήποτε τρόπο, προκειμένου να βγει από τη μέση ο άτυχος Μπάμπης.

Ειδικότερα, πιθανολογείται ότι επειδή ο κρεοπώλης όφειλε χρήματα στον 31χρονο και ο τελευταίος τα ζήτησε με επιτακτικό τρόπο, αποφάσισε να τον σκοτώσει.

Ισχύει εξάλλου και ότι ο κρεοπώλης κρατάει το στόμα του κλειστό γιατί φοβάται κάτι που μπορεί να έχει σχέση με χρυσοθηρία ή αρχαιοκαπηλία.

Ωστόσο, εντελώς μυστικά οι Αρχές ασφαλείας, όπως αποκαλύπτει σήμερα η «Πελοπόννησος», διερευνούν και μία ακόμη εκδοχή – και το πράττουν με πάσα διακριτικότητα, διότι μπορεί να αφορά μία πολύ λεπτή πτυχή της σχέσης του κρεοπώλη με τον στενό κύκλο, αν όχι με τον οικογενειακό περίγυρο του άτυχου Μπάμπη.

Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News

pelop Google news bing news pelop whatsapp Pelop