Δολοφονία Κούτσικου: Ξανά στο Μεσολόγγι ο κρεοπώλης – Το «μυστικό» που κράτα καλά κρυμμένο

Γρίφος το κίνητρο της δολοφονίας του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι. Σιγή ιχθύος τηρεί ο 50χρονος κατηγορούμενος κρεοπώλης.

Μεσολόγγι

Μυστήριο εξακολουθεί να παραμένει το κίνητρο της δολοφονιάς του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου, στο Μεσολόγγι με κατηγορούμενο 50χρονο κρεοπώλη που προφυλακίστηκε στον Κορυδαλλό. Οι Αρχές αναζητούν την καραμπίνα του θύματος ενώ ο 50χρονος κρεοπώλης κρατά το στόμα του κλειστό για το τι συνέβη το μοιραίο βράδυ της 4ης Ιανουαρίου, στο κάμπο του Ευηνοχωρίου.

Η οικογένεια του 31χρονου, οι φίλοι, οι γνωστοί του αλλά και όλη η τοπική κοινωνία του Μεσολογγίου περιμένουν με αγωνία τα αποτελέσματα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια, όμως τα ευρήματα από τη σορό του Μπάμπη δεν βοήθησαν τις Αρχές να προχωρήσουν την έρευνα για να καταλήξουν στο τι έγινε το τη μοιραία νύχτα της «εξαφάνισης» του.

Κατερινόπουλος για δολοφονία Μπάμπη: «Βασικό κίνητρο η αρχαιοκαπηλία, δεύτερο οι τοκογλυφίες»

Συνεχίζονται οι έρευνες

Παρά το γεγονός ότι μέχρι αυτήν την στιγμή δεν έχει διαπιστωθεί η παρουσία άλλων ατόμων εκτός του κρεοπώλη την στιγμή που δολοφονήθηκε ο Μπάμπης, η στάση που τηρεί ο κατηγορούμενος ενισχύει τα σενάρια ότι κάτι φοβάται να πει και κρατά το στόμα του κλειστό.

Ο κλώνος ο οποίος δημιουργήθηκε στην κάρτα SIM του 31χρονου έδωσε στοιχεία στην ΕΛΑΣ, όχι όμως, όπως μετέδωσε το πρωί της Δευτέρας 29/1/2024 η εκπομπή  «Κοινωνία Ώρα MEGA»  αρκετά ώστε να μπορέσουν οι αστυνομικοί να δουν τι έλεγε στις επικοινωνίες του με τον κρεοπώλη.

Τις επόμενες ημέρες ο κρεοπώλης αναμένεται να οδηγηθεί ξανά στις δικαστικές αρχές Μεσολογγίου ώστε να δώσει εκ νέου εξηγήσεις για το συνέβη τελικά με τον Μπάμπη.