Δολοφονία Μενίδι: Ο πολυετής εφιάλτης που ζούσε η 40χρονη, κανένα ίχνος μεταμέλειας από τον δράστη, σήμερα στον Εισαγγελέα

Αμετανόητος και κυνικός ο δράστης της γυναικοκτονίας στο Μενίδι. Της κατάφερε πολλαπλές μαχαιρίες.

Μενίδι

Ενώπιον του Εισαγγελέα θα οδηγηθεί σήμερα Παρασκευή 17/05/2025, ο 50χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία της 40χρονης εν διαστάσει συζύγου του στο Μενίδι.

Γυναικοκτονία Μενίδι: Τι υποστήριξε ο δράστης της δολοφονίας της 40χρονης, «το είχα αποφασίσει από το προηγούμενο βράδυ»

Αστυνομικές πηγές τον περιγράφουν στο Newsbeast ως «αμετανόητο και κυνικό», επισημαίνοντας ακόμα ότι «είναι από τις περιπτώσεις που θεωρούν ότι ο άλλος είναι κτήμα τους, γι’ αυτό και δεν είχε κανένα ενδοιασμό να σκοτώσει».

Προανακριτικά εμφανίστηκε ψυχρός και φέρεται να είπε λίγο μετά τη σύλληψη του: «Ήξερα ότι περνάει από εκεί. Την είδα, την πλησίασα και τη μαχαίρωσα».

 

Μενίδι

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο 50χρονος φαίνεται πως είχε εμμονή με την 40χρονη, κάτι που φάνηκε και από τις υπόλοιπες κουβέντες που είπε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας που τον εξέτασαν.

Το μένος του 50χρονου για την εν διαστάσει σύζυγό του φαίνεται και από το γεγονός ότι της κατάφερε 10 μαχαιριές, ενώ άφησε καρφωμένο το μαχαίρι στην κοιλιά της.

Μενίδι

Ο εφιάλτης για την 40χρονη ξεκίνησε πριν από 11 χρόνια, όταν έκανε και την πρώτη καταγγελία σε βάρος του. Ωστόσο, φαίνεται πως όλο το προηγούμενο διάστημα τον συγχωρούσε και τον δέχονται πίσω, με τη δεύτερη καταγγελία να καταγράφεται τον Σεπτέμβριο του 2022 και τελικά την Τρίτη του Πάσχα (7/5/2024) να απευθύνεται και πάλι στην ΕΛ.ΑΣ., με τους αστυνομικούς να τον συλλαμβάνουν ξανά, να τον οδηγούν ενώπιον της Δικαιοσύνης και τελικά να ορίζεται ρητή δικάσιμος για σήμερα (17/5)… Ωστόσο, ο 50χρονος «τυφλωμένος» από την εμμονή του για την 40χρονη επέλεξε τελικά να της στήσει «ενέδρα θανάτου» και να της αφαιρέσει τη ζωή.

Στο σημείο της δολοφονίας, λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι που πρόσφατα είχε μετακομίσει με τα δύο παιδιά της η 40χρονη, συγγενείς, φίλοι αλλά και απλός κόσμος έχουν αφήσει λουλούδια και κεράκια στη μνήμη της.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Καιρός: «Πορτοκαλί» συναγερμός από τα Δυτικά, «επέλαση» σκόνης και ζέστη, η πρόγνωση για την Πάτρα

Μητσοτάκης – Ακρίβεια: Επιστολή στην Κομισιόν για τις διαφορετικές τιμές τιμολόγησης των πολυεθνικών

Παρβοϊός: Τα συμπτώματα, οι επιπλοκές και οι συστάσεις

Πάτρα – Κύκλωμα ναρκωτικών: Κυβερνητική παρέμβαση για την αποκάλυψη της «Π», η φωτογραφία από τις φυλακές τους «έκαψε»

Adamant Composites: Η εταιρεία που ανέβασε την Πάτρα στο διάστημα