Δολοφονία στην Τήνο – Αμετανόητος ο 93χρονος: «Καλά του έκανα»
Αμετανόητος μετά τη σύλληψή του εμφανίζεται ο 93χρονος συνταξιούχος στην Τήνο, ο οποίος δολοφόνησε τον Διευθυντή της Σχολής Αγιογραφίας του νησιού επειδή παρκάρει το ΙΧ του μπροστά από το σπίτι του.
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο θάνατος του 50χρονου αγιογράφου στην Τήνο ήταν ακαριαίος και ο 93χρονος συνελήφθη αμέσως.
Μάλιστα, ο 93χρονος που κρατείται στο Αστυνομικό Τμήμα της Τήνου δεν έχει μετανιώσει για τη δολοφονία του 50χρονου και φωνάζει: «Καλά του έκανα».
Ο 93χρονος που δολοφόνησε τον 50χρονο, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, ήταν ένα άτομο που δημιουργούσε φασαρίες. Ο 50χρονος που δολοφονήθηκε, είχε μετακομίσει πρόσφατα δίπλα από τον 93χρονο ενώ φαίνεται πως είχαν συνεχώς καυγάδες για ασήμαντους λόγους.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Welcome to UP 2026: Αυτές είναι οι ξεναγήσεις της διοργάνωσης ΦΩΤΟ
Καμένη κατσαρόλα: Το απλό «trick» με Coca-Cola που εξαφανίζει τα καμένα χωρίς τρίψιμο
HTC VIVE Eagle: Τα AI γυαλιά της HTC έρχονται στην Ευρώπη με Gemini και ChatGPT
Διεθνές Ιστορικό Συνέδριο από το Πανεπιστήμιο Πατρών
«Έπαιρνα κολλαγόνο για 3 μήνες και αυτά είναι τα αποτελέσματα»
