Δραπετσώνα: «Με εκβιάζει με το παιδί» – H 45χρονη κατήγγειλε τον σύζυγό της για βιασμό

Η γυναίκα μίλησε την εκπομπή Tlive με την Τατιάνα Στεφανίδου σημειώνοντας ότι την εκβιάζει με το παιδί τους, το οποίο μάλιστα μιμείται στη συμπεριφορά τον πατέρα του.«Με εκβιάζει με το παιδί… Δεν φεύγει από το σπίτι. Λέει ότι θα το πάρει μαζί του και ο γιος μου θέλει να είναι μαζί του. Ο γιος μου έχει καταντήσει ίδιος και βρίζει τις γυναίκες» ήταν τα λόγια της.

Δραπετσώνα: «Με εκβιάζει με το παιδί» - H 45χρονη κατήγγειλε τον σύζυγό της για βιασμό

Βιασμό και επίθεση με μαχαίρι από τον σύζυγό της κατήγγειλε μια 45χρονη στην Δραπετσώνα.

Η γυναίκα μίλησε την εκπομπή Tlive με την Τατιάνα Στεφανίδου σημειώνοντας ότι την εκβιάζει με το παιδί τους, το οποίο μάλιστα μιμείται στη συμπεριφορά τον πατέρα του.

«Με εκβιάζει με το παιδί… Δεν φεύγει από το σπίτι. Λέει ότι θα το πάρει μαζί του και ο γιος μου θέλει να είναι μαζί του. Ο γιος μου έχει καταντήσει ίδιος και βρίζει τις γυναίκες» ήταν τα λόγια της.

Η 45χρονη εξήγησε ότι δέχεται απειλές και ότι της συμπεριφέρεται σαν να είναι υποχρεωμένη να ανέχεται τη βία του… «Έχω φύγει πάρα πολλές φορές από το σπίτι, έχω πάει στη μητέρα μου και με έχει γυρίσει η ίδια πίσω. Δεν υπάρχουν οικονομικοί πόροι. Και δουλειά που βρήκα και προσπάθησα να του δώσω χρόνο να αποχωρήσει, δεν έφευγε από το σπίτι. Με απειλεί ότι αν δεν γράψω το αμάξι στο όνομά του και δεν πάρει τα πράγματα που έχει αγοράσει εδώ…. Μου συμπεριφέρεται σαν να είμαι υποχρεωμένη να ανέχομαι τη βία του».

 
Google News

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ