Δυο ανήλικοι κατηγορούνται για εμπρησμό στον Πλατανίτη Ναυπάκτου
Η φωτιά εκδηλώθηκε δίπλα στα σπίτια του οικισμού Πλατανίτη Ναυπάκτου, με τις επίγειες και εναέριες πυροσβεστικές δυνάμεις να δίνουν «μάχη» να την περιορίσουν και τελικά να την οριοθετήσουν.
Αντιμέτωπα με την κατηγορία του εμπρησμού για τη μεγάλη φωτιά που εκδηλώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 3/07/2023, στον Πλατανίτη Ναυπάκτου, βρίσκονται δυο ανήλικα αγόρια 12 και 13 ετών, τα οποία κατά πληροφορίες συνελήφθησαν, όπως και οι γονείς του για παραμέληση ανηλίκων.
Αγνωστο παραμένει γιατί τα δυο παιδιά προκάλεσαν τη φωτιά κυριολεκτικά μια ανάσα δίπλα από τα σπίτια του οικισμού Πλατανίτη, με τις επίγειες και εναέριες δυνάμεις να δίνουν «μάχη» για να περιορίσουν και τελικώς να οριοθετήσουν την πυρκαγία.
Οι ανήλικοι συλληφθέντες με προφορική εντολή του εισαγγελέα αφέθηκαν ελεύθεροι.
Κατά τη διάρκεια κατάσβεσης όπως έγραψε το pelop.gr, πυροσβέστης ένιωσε δυσφορία και κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που τον μετέφερε στο νοσοκομείο.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Χαλάει όλο το κεσεδάκι αν μουχλιάσει μία φράουλα; Οι ειδικοί εξηγούν
Το GTA 6 διέρρευσε ξανά και αυτή τη φορά κάποιος μπήκε μέσα στη Rockstar
Η Λένα Ζευγαρά «έκαψε» τον Πλάτανο της Ακράτας ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ
Πόσο συχνά πρέπει να αλλάζετε οδοντόβουρτσα;
Η Huawei δείχνει τον δρόμο: Το τέλος των μεγάλων κινητών;
Προβολή Καραγκιόζη στους Πετσάκους Καλαβρύτων ΦΩΤΟ
Οδηγός αναγνώρισης: Ποια τσούχτρα τσιμπά και ποια είναι εντελώς ακίνδυνη
Η Sony έφτιαξε κλιματιστικό που το φοράς
