Δύο νεκροί στην άσφαλτο στον Κονιακό σε τραγικό δυστύχημα, ένας τραυματίας
Τα ακριβή αίτια κάτω από τα οποία το όχημα εξετράπη της πορείας του παραμένουν υπό διερεύνηση από τις αρμόδιες Αρχές
Τραγωδία στη Δωρίδα σε σοβαρό τροχαίο δυστύχημα, το οποίο σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής 19 Ιουλίου 2026 στην περιοχή του Κονιακού.
Το κομβικότερο αίτημα για την εξέλιξη της δίκης στα Τέμπη, ολοκληρώνεται το στάδιο των ενστάσεων
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, ένας 35χρονος άνδρας έχασε τη ζωή του, ενώ μία 55χρονη γυναίκα ανασύρθηκε νεκρή από το όχημα. Ταυτόχρονα, ένας 60χρονος τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο της Άμφισσας για την παροχή ιατρικής φροντίδας.
Άμεσα στο σημείο επιχείρησαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής, του ΕΚΑΒ και της Ελληνικής Αστυνομίας, προκειμένου να απεγκλωβίσουν τους επιβαίνοντες και να διαχειριστούν το περιστατικό.
Τα ακριβή αίτια κάτω από τα οποία το όχημα εξετράπη της πορείας του παραμένουν υπό διερεύνηση από τις αρμόδιες Αρχές, όπως άλλωστε προβλέπεται σε τέτοιες περιπτώσεις.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Ζώδια σήμερα 5/11: Κριός – Προσοχή στις αυταπάτες στα ερωτικά!
God of War Laufey: Αναβάλλεται η κυκλοφορία στο PS5 ποια η νέα ημερομηνία
Πόσο απορρυπαντικό χρειάζεται στο πλυντήριο
Στήριξη της Περιφέρειας στην πρωτοβουλία του ΕΑΠ για Δίκτυο Βιβλιοθηκών
Η Nothing ετοιμάζει μυστηριώδη συσκευή AI χωρίς οθόνη
