«Δύσκολο παιχνίδι, στόχος η νίκη», ο Στάθης Καρατζάς για την αναμέτρηση της ΑΕ Γλαύκου Έσπερου με τη Χαλκίδα
«Παίζουμε την έδρα μας και στην προσπάθεια που θα κάνουμε έχουμε ανάγκη της υποστήριξης του κόσμου μας από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο»
«Το παιχνίδι είναι δύσκολο, αλλά στόχος μας είναι η νίκη. Παίζουμε την έδρα μας και στην προσπάθεια που θα κάνουμε έχουμε ανάγκη της υποστήριξης του κόσμου μας από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Από την πλευρά μας θα δουλέψουμε για να είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις». Αυτά τόνισε ο νεαρός γκαρντ της ΑΕ Γλαύκου Έσπερου, Στάθης Καρατζάς, για την αναμέτρηση που ακολουθεί με τη Χαλκίδα (Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2026 στις 18.00).
Ακολούθως ο Στάθης Καρατζάς μιλώντας για την ήττα στο Λαύριο πρόσθεσε: «Παλέψαμε στα ίσια μέχρι το τρίτο δεκάλεπτο. Δυστυχώς στο τέταρτο δεκάλεπτο ξέφυγε η διαφορά με τους αντιπάλους να ευστοχούν σε κάποια σημαντικά σουτ, γεγονός που τους έδωσε ώθηση. Πλέον έχουμε αφήσει πίσω αυτό το παιχνίδι και επικεντρωνόμαστε αποκλειστικά στο επόμενο με την Χαλκίδα»
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
