Δυτική Αχαΐα: Η κακοκαιρία στο επίκεντρο – Συνεδρίασε η Πολιτική Προστασία

Δόθηκαν οδηγίες για τη διάταξη των μηχανημάτων και ιδιωτών ενώ επίσης έγινε καταμερισμός αρμοδιοτήτων στους αντιδημάρχους του Δήμου.

Δυτική Αχαΐα: Η κακοκαιρία στο επίκεντρο - Συνεδρίασε η Πολιτική Προστασία

Συνεδρίασε έκτακτα σήμερα (Παρασκευή 10/12) το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο (ΣΤΟ) της Πολιτικής Προστασίας στο Δήμο Δυτικής Αχαΐας. Κατά τη διάρκειας της συνεδρίασης ο Δήμαρχος Σπύρος Μυλωνάς επεσήμανε ότι επίκειται ένα δύσκολο διήμερο με έντονα καιρικά φαινόμενα, γεγονός που πρέπει να βρει όλες τις δυνάμεις του Δήμου σε επιφυλακή και κατάλληλη διάταξη.

Ο Δήμαρχος επεσήμανε ότι σε αυτό το διάστημα οι παρεμβάσεις δεν μπορεί να έχουν χαρακτήρα αποκατάστασης παλαιότερων ζημιών αλλά να κατευθύνονται σε δράσεις που αφορούν την τρέχουσα κακοκαιρία με πρώτη μέριμνα την προστασία των ανθρώπινων ζωών και των περιουσιών. Ταυτόχρονα ο Σπύρος Μυλωνάς υπογράμμισε ότι ήδη υπάρχουν διαπιστωμένα προβλήματα σε Αλυκές, Γομοστό, Λάππα και Σαγέϊκα και ζήτησε να κινηθούν αναλόγως τα διαθέσιμα συνεργεία.

Τέλος δόθηκαν οδηγίες για τη διάταξη των μηχανημάτων και ιδιωτών ενώ επίσης έγινε καταμερισμός αρμοδιοτήτων στους αντιδημάρχους του Δήμου.

Στη σύσκεψη παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος, οι Αντιδήμαρχοι Ταπεινός Κωνσταντίνος, Μάλλιαρης Γρηγόρης, Παλαιολόγος Κωνσταντίνος, Συαρογιαννόπουλος Σπύρος, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΔ Κουνάβης Παναγιώτης, οι διευθυντές και υπάλληλοι του δήμου Κότσιφα Αρετή, Γεωργιοπούλου Αγγελική, Τζογαδόρος Παναγιώτης, Ηλιόπουλος Δημήτρης και οι εθελοντές του ΣΕΔΙΠ Γεράσιμος Παναγόπουλος και Μπρακατσέλος Παναγιώτης. Τέλος στο συντονιστικό συμμετείχαν και ορισμένοι πρόεδροι των Κοινοτήτων.

Ακολουθήστε το Pelop.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα απο την Πάτρα

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις - νέα από την Πάτρα, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο pelop.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ