Δυτική Αχαΐα: Παραδόθηκε και επίσημα το έργο ανακατασκευής της γέφυρα της Καλόγριας
Ο Δήμος Δυτικής Αχαΐας υπέγραψε Προγραμματική Σύμβαση με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας για την ανακατασκευή της γέφυρας με χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και το έργο παραδόθηκε σε χρήση στις 27 Ιουνίου.
Παραδόθηκε και τυπικά η γέφυρα στην Καλόγρια με την υπογραφή του πρωτοκόλλου παραλαβής για χρήση.
Πρόκειται για το λεγόμενο γεφυράκι που οδηγεί στην παραλία της Καλογριάς και τα τελευταία χρόνια είχε καταστεί επικίνδυνο για τα διερχόμενα οχήματα.
Ο Δήμος Δυτικής Αχαΐας υπέγραψε Προγραμματική Σύμβαση με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας για την ανακατασκευή της γέφυρας με χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων αξίας 315.000 ευρώ και το έργο παραδόθηκε σε χρήση στις 27 Ιουνίου εξυπηρετώντας την κίνηση στην περιοχή.
«Με ιδιαίτερη ικανοποίηση υποδεχόμαστε την ολοκλήρωση του έργου ανακατασκευής της Καλόγριας. Ήταν για εμάς έργο μείζονος σημασίας αφού εξυπηρετεί εκατοντάδες δημότες, επιχειρηματίες αλλά και τουρίστες που επισκέπτονται την Δυτική Αχαΐα για να απολαύσουν το δάσος της Στροφυλιάς και την υπέροχη θάλασσα που το περιβάλλει» ανέφερε ο Δήμαρχος Σπύρος Μυλωνάς.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Έκτακτο επίδομα παιδιού: Ποιοι θα λάβουν 150 ευρώ στο τέλος του μήνα
Η LG λύνει το πρόβλημα που ταλαιπωρεί τις OLED τηλεοράσεις εδώ και χρόνια
Πιτσιρικάς χόρεψε και έκλεψε την παράσταση στο Λειβάρτζι ΒΙΝΤΕΟ
Εγκεφαλικό: Η τροφή που μπορεί να αυξήσει σημαντικά τον κίνδυνο
Νέες αποκαλύψεις για τον Steve Jobs την CIA και την επιστροφή του στην Apple
Ανάκληση-μαμούθ 5 εκατ. αυτοκινήτων για τις κρυφές χειρολαβές
Χαλάει όλο το κεσεδάκι αν μουχλιάσει μία φράουλα; Οι ειδικοί εξηγούν
Το GTA 6 διέρρευσε ξανά και αυτή τη φορά κάποιος μπήκε μέσα στη Rockstar
