Δυτική Ελλάδα – Εκλογές ΤΕΕ: Στις κάλπες 2.500 μηχανικοί

Στις εκλογές για νέα αντιπροσωπεία του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας και αντιπροσώπους στο κεντρικό ΤΕΕ συμμετέχουν σήμερα πάνω από 2.500 μηχανικοί σε Αχαΐα, Ηλεία, Κεφαλονιά και Ζάκυνθο.

ΤΕΕ

Εκλογές για τη νέα Αντιπροσωπεία του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας και τους αντιπροσώπους στο Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος πραγματοποιούν σήμερα πάνω από 2.500 μηχανικοί σε Αχαΐα, Ηλεία, Κεφαλονιά και Ζάκυνθο.

Οι εκλογές για την Αχαΐα διεξάγονται στην Πάτρα, στο 2ο Γυμνάσιο (Τριών Ναυάρχων και Μαιζώνος 156).

Οι κάλπες θα είναι δύο σε κάθε τμήμα, μία για τα μέλη της Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας και μία κάλπη για τα αιρετά μέλη της κεντρικής Αντιπροσωπείας που θα προέρχονται από τη Δυτική Ελλάδα.

Θα εκλεγούν επίσης στο ψηφοδέλτιο της τοπικής Αντιπροσωπείας τα αιρετά μέλη του Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού Συμβουλίου της του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας (πέντε μόνιμα και πέντε αναπληρωματικά), ενώ όλα ανεξαιρέτως τα μέλη ψηφίζουν και για την εκλογή Επιστημονικών Επιτροπών, αναλόγως της ειδικότητάς τους.

Ο πρόεδρος του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδος Βαγγέλης Καραχάλιος είναι επικεφαλής της Δημοκρατικής Συνεργασίας Μηχανικών (ΔΗΣΥΜ), με τη Δημοκρατική Κίνηση Μηχανικών (ΔΚΜ) υποψήφιος είναι ο Γιάννης Σελίμης, ενώ στις εκλογές συμμετέχουν και οι παρατάξεις Ενωτική Αριστερή Κίνηση (ΕΑΚ), Δημοκρατική Πανεπιστημονική Κίνηση Μηχανικών, Κοινότητα Μηχανικών, Ελεύθεροι Επαγγελματίες Μηχανικοί (ΕλΕΜ), Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία Μηχανικών, Αριστερή Αγωνιστική Ενωτική Συσπείρωση, οι Μηχανικοί της Εκπαίδευσης και δύο μεμονωμένες υποψηφιότητες.

Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News

pelop Google news bing news pelop whatsapp Pelop