Εμπορικός Σύλλογος Πάτρας: «Ο διαλυτικός ρόλος της Εμπορικής Ανανέωσης και της Νέας Πρότασης»

Τι αναφέρεται σε ανακοίνωση.

Εμπορικός Σύλλογος Πάτρας: «Ο διαλυτικός ρόλος της Εμπορικής Ανανέωσης και της Νέας Πρότασης»

«Οι ετερόφωτοι κομήτες της Εμπορικής Ανανέωσης και της Νέας Πρότασης έχουν καταφέρει μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να αποδείξουν τον διαλυτικό ρόλο που έχουν έρθει να παίξουν στον ιστορικό Σύλλογό μας». Αυτό σημειώνει σε ανακοίνωσή του το ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Πάτρας και συνεχίζει: «Για λόγους διαφάνειας οργανώθηκε ενημέρωση προς τα νέα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για την πορεία του προγράμματος του Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου Πάτρας. Ένα πρόγραμμα πρωτοποριακό και τεχνικά πολύπλοκο όπου η συνεργασία του Συλλόγου με τον Δήμο απέσπασε την μεγαλύτερη Πανελλαδικά βαθμολόγια για την πληρότητα και ποιότητα της πρότασης. Εξ’ αρχής όμως οι συνάδελφοι απέδειξαν ότι το μόνο που δεν τους ενδιέφερε ήταν η ενημέρωση.

Εμπορικός: Ο Σύμβουλος τα «βρόντηξε» – Στον αέρα το Open Mall της Πάτρας

Ο κ. Ρούπας και 2 μέλη της παράταξής του και ο κ. Κατσιγιάννης (τα υπόλοιπα νέα μέλη του ΔΣ των παρατάξεών τους είχαν άλλα ενδιαφέροντα) αν και είχαν λάβει τον αναλυτικό φάκελο της πρότασης και των μέχρι σήμερα ενεργειών επέμεναν λόγω αντιπολιτευτικού μένους να κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν τι διάβασαν για τις εγκεκριμένες διαδικασίες υλοποίησής του. ( Ο κ. Κατσιγιάννης δεν κατάφερε καν να διαβάσει αλλά είχε περισπούδαστη άποψη για ατέρμονες διαδικασίες καθυστέρησης).

Πάτρα – Εμπορικός Σύλλογος: Τι αναφέρει η «Εμπορική Ανανέωση» για το Open Mall

Διέκοπταν συνεχώς την ενημέρωση τόσο από τον υπεύθυνο του έργου όσο και από τους επιστημονικούς συνεργάτες και εκφράζονταν επιθετικά, απαξιωτικά και προσβλητικά προς αυτούς.

Τους πληροφορούμε ότι παρά τις φιλότιμες τραμπουκίζουσες προσπάθειές τους ο Σύλλογος σε συνεργασία με τον Δήμο και τους επιστημονικούς συνεργάτες του θα ολοκληρώσει σύμφωνα με τον νόμο και τις εγκεκριμένες διαδικασίες το καινοτόμο και πρωτοποριακό έργο του Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου δίνοντας νέες δυνατότητες ανάπτυξης στις επιχειρήσεις της περιοχής παρέμβασης και φιλοδοξώντας αυτά τα οφέλη να επεκταθούν στο σύνολο των τοπικών επιχειρήσεων. Ακόμη να πληροφορήσουμε τον κ. Κατσιγιάννη (αν και είναι ενήμερος και γι’ αυτό) μιας και «ενδιαφέρεται» για τα κρατικά χρήματα ότι η οικονομική διαχείριση και οι πληρωμές του προγράμματος γίνονται αποκλειστικά από τον Δήμο. Βέβαια το να πετά λάσπη στον ανεμιστήρα είναι φαίνεται ειδικότητά του.

Ο Σύλλογος έχει συνέχεια και ιστορία. Είχε, έχει και θα έχει σταθερή προσήλωση στην υπεράσπιση της μικρομεσαίας τοπικής επιχείρησης και την εμπορική, οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη και ευημερία της πόλης.

Αν θέλουν να προσγειωθούν στην πραγματικότητα και να συμβάλουν με εποικοδομητικές θέσεις και προτάσεις είναι καλοδεχούμενοι.

Άλλως ας συνεχίσουν να περιφέρουν και δημοσιοποιούν την άγνοια, την κενότητα και την κακεντρέχειά τους ως κύμβαλα αλαλάζοντα».

Ακολουθήστε το Pelop.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα απο την Πάτρα

Για ακόμη περισσότερα νεα από την Πάτρα, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, μπείτε στην ροή ειδήσεων του pelop.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Ψυχρή Λίμνη»: Το φαινόμενο που φέρνει καταιγίδες - Πότε θα επιστρέψουν τα 40άρια στην Πάτρα
Ζάκυνθος: 71χρονη τραυματίστηκε στο σαλόνι του πλοίου - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
Ανδρέας Φερτάκης: Απαιτείται μεγάλη τομή για ένα επαγγελματικό Πυροσβεστικό Σώμα
Καζίνο Ρίου: Αγωνία και παρασκήνιο για την τύχη 240 εργαζομένων