«ΕΥ ΖΗΝ»: Το εορταστικό γαστρονομικό περιοδικό της πόλης

Μέσα στις σελίδες του «ΕΥ ΖΗΝ», θα διαβάσετε συμβουλές που θα σας βοηθήσουν αυτές τις λαμπερές ημέρες να ξεχωρίσετε με τις γαστρονομικές σας επιλογές.

ΕΥ ΖΗΝ

Η εορταστική έκδοση του γαστρονομικού περιοδικού της πόλης «ΕΥ ΖΗΝ», βρίσκεται στα χέρια σας πάντα υπό τη στέγη του σπουδαίου, πανελλαδικού περιοδικού ποικίλης ύλης «πατρινόραμα».

Αυτή τη φορά μπήκαμε για τα καλά στο κλίμα των Χριστουγέννων, με απολαυστικές συνταγές για το γιορτινό τραπέζι, πεντανόστιμα σοκολατένια γλυκά και όχι μόνο, που σίγουρα όλη η οικογένεια θα λατρέψει. Μέσα στις σελίδες του «ΕΥ ΖΗΝ», θα διαβάσετε συμβουλές που θα σας βοηθήσουν αυτές τις λαμπερές ημέρες να ξεχωρίσετε με τις γαστρονομικές σας επιλογές.

ΕΥ ΖΗΝ

Ακόμα, θα διαβάσετε αποκλειστικές συνεντεύξεις από γνωστούς Ελληνες σεφ που έχουν διαπρέψει τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Μια αποκλειστική συνέντευξη της Μαρίας Εκμεκτζίογλου από την Κωνσταντινούπολη, η οποία μας μιλά για τη μαγεία της πολίτικης κουζίνας και μοιράζεται μαζί μας πολλά από τα μυστικά που κρύβονται στην κουζίνα της. Ο βραβευμένος chef Κωνσταντίνος Κωβαίος συνιδρυτής των Hospitality Ambassadeurs, μας παρουσιάζει μοναδικές συνταγές και επιμελείται μαζί με chef της Λέσχης Αρχιμαγείρων Αττικής «Acropolis» ένα εορταστικό μενού που σίγουρα θα λατρέψετε.

Επίσης, ξεφυλλίζοντας το γαστρονομικό περιοδικό «ΕΥ ΖΗΝ», θα πάρετε μία γεύση από δημιουργίες βραβευμένων chef και pastry chef, όπως του Κωνσταντίνου Κωβαίου, του Γιάννη Μπρατσολιά, του Κωνσταντίνου Μουζάκη, του Δημήτρη Καρατζαφέρη, του Μιχάλη Χατζηκαλημέρη, του Φραντζέσκο Ζώζου, του Σταύρου Ζεάκη και πολλών άλλων εξαιρετικών chef που θα ανακαλύψετε στις σελίδες του περιοδικού.