Ευχαριστεί τον Νεκτ. Φαρμάκη ο Παναιτωλικός για το ολικό λίφτινγκ στο γήπεδο
Από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας εγκρίθηκαν χθες 2,3 εκ. ευρώ για τις εργασίες
Εντυπωσιάζει το βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα ο Παναιτωλικός με την τελική εικόνα του γηπέδου της Προυσιωτίσσης, με την ολοκλήρωση των έργων που ξεκινούν το προσεχές διάστημα.
Από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας εγκρίθηκαν χθες 2,3 εκ. ευρώ για τις εργασίες που αφορούν το ολικό «λίφτινγκ» την Προυσιωτίσσης. Περιλαμβάνεται χρηματοδότηση και για την ενεργειακή αναβάθμιση του γηπέδου.
Οι εργασίες στην μικρή εξέδρα και το πέταλο ξεκινούν άμεσα. Επίσης, τις επόμενες ημέρες δημοπρατείται η κατασκευή εκθεσιακού – μουσειακού χώρου, που θα λειτουργήσει στο εσωτερικό της μεγάλης κερκίδας.
Στην ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Παναιτωλικός δεν παραλείπει να ευχαριστήσει όσους συνέδραμαν στο να φτάσουν τα πολυπόθητα έργα στο γήπεδο σε υλοποίηση.
Την αντιπεριφερειάρχη Χριστίνα Σταρακά, τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη, τον Περιφερειάρχη Νεκτάριο Φαρμάκη, τους συνεργάτες του και το προσωπικό της Περιφέρειας.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Πώς να κάνετε τα καμένα ταψιά σαν καινούργια: Τα λάθη στο πλύσιμο και τα 3 κόλπα των ειδικών
Σορός άνδρα εντοπίστηκε σε κάμπινγκ της Ασπροβάλτας στη Θεσσαλονίκη
Δύο χιλιάδες ρομπότ στο Πεκίνο και ένα βίντεο που έκανε τον γύρο του κόσμου
Πώς θα φτιάξετε σπιτικό πελτέ όπως οι παλιές νοικοκυρές
Ολλανδία: «Κόκκινος συναγερμός» για χάπια ecstasy με το πρόσωπο του Τραμπ
