ΕΚΑΜΕ Αιγίου: Διχόνοια για την επομένη του έργου…για μια φωτογραφία!

“Όλοι ήθελαν να κόψουν την κορδέλα, αδιαφορώντας για το τι τράβηξα 12 χρόνια” λέει ο αποχωρήσας επί σειρά ετών Πρόεδρος του ΕΚΑΜΕ Αιγίου, Θόδωρος Στεφανίδης.

ekame aigiou

Βαρύ είναι το κλίμα στο Κέντρο Αποκατάστασης και Μέριμνας Ατόμων με Αναπηρίες Αιγίου, μετά την ξαφνική αποχώρηση του επί χρόνια προέδρου του Θόδωρου Στεφανίδη, από τη διοίκηση και μάλιστα με έκφραση έντονης δυσαρέσκειας, λίγο μετά τη θεμελίωση των νέων σύγχρονων εγκαταστάσεων του ΕΚΑΜΕ για τις οποίες ο ίδιος προσωπικά έδωσε μεγάλο αγώνα και λίγο πριν τις εκλογές για νέο διοικητικό συμβούλιο.

Θέμα συζήτησης σ’ όσους λειτουργούν στο Κέντρο ή και το στηρίζουν, παραμένουν οι αιχμές του για τη νομιμότητα της εκλογικής διαδικασίας, ενόψει και της προσβολής της στη δικαιοσύνη.

Στο διαδικαστικό μέρος, ο κ. Στεφανίδης επιμένει ακόμα ότι το Δ.Σ δεν είχε απαρτία κατά την κατάθεση υποψηφιοτήτων και ζητά τη διαγραφή 4 υποψηφίων μελών του συλλόγου για δύο τριετίες, ενώ επιστολή των εργαζόμενων ότι δεν θα ψήφιζαν βρέθηκε σκισμένη και στάθηκε αφορμή – από την ένταση που προκλήθηκε – μία εξ΄αυτών να καταλήξει στο Νοσοκομείο αλλά και ο ίδιος με καρδιολογικό πρόβλημα σε ιατρό, με αποτέλεσμα να απουσιάζει από την κατάθεση των ψηφοδελτίων.

Στο ηθικό σκέλος, αυτό έχει να κάνει με τον τρόπο που κάποια μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου θέλησαν να «οικειοποιηθούν» το μεγάλο έργο. Ενδεικτική είναι η αντίδραση που προκάλεσε φωτογραφία πάνω στη μακέτα και η αναγραφή των ονομάτων τους σε μαρμάρινη πλάκα, με τον κ. Στεφανίδη, τον περιφερειάρχη Νεκτάριο Φαρμάκη και τον δήμαρχο Δημήτρη Καλογερόπουλο, σε ένδειξη αναγνώρισης της συμβολής τους στην κατασκευή της νέας στέγης, μέσω ένταξης σε χρηματοδοτικό πρόγραμμα.

«Όλοι ήθελαν να κόψουν την κορδέλα, αδιαφορώντας για το τι τράβηξα 12 χρόνια» λέει ο κ. Στεφανίδης και η συνέχεια αναμένεται με ενδιαφέρον.

Ακολουθήστε το Pelop.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

pexels photo1
1 369 702x425 1
rapidtest
panigiri kalabryta1
ΑΧΑΪΑ

Καλάβρυτα: Η εμποροπανήγυρη γίνεται αλλά με λίγους επισκέπτες ΦΩΤΟ

Κάτω του αναμενόμενου είναι μέχρι στιγμής η προσέλευση των επισκεπτών στην εμποροπανήγυρη των Καλαβρύτων, με τους διοργανωτές να το αποδίδουν στον κορονοϊό και το μικρό χρονικό διάστημα προετοιμασίας. Πάντως, οι διοργανωτές περιμένουν περισσότερο κόσμο αυτό το σαββατοκύριακο.