ΕΚΑΜΕ – ΑμεΑ Αιγίου: Αν θέλουμε να λέμε ότι ζούμε σε μια κοινωνία ευαισθητοποιημένη οφείλουμε να σκεφτόμαστε συλλογικά»

Τι αναφέρεται σε ανακοίνωση σχετικά με το θέμα απεγκατάστασης της ράμπας του μηχανισμού seatrac.

ΕΚΑΜΕ - ΑμεΑ Αιγίου: Αν θέλουμε να λέμε ότι ζούμε σε μια κοινωνία ευαισθητοποιημένη οφείλουμε να σκεφτόμαστε συλλογικά»

Το ΕΚΑΜΕ /ΑμεΑ Αιγίου με ανακοίνωσή του σχετικά με το θέμα απεγκατάστασης της ράμπας και του μηχανισμού seatrac που εξυπηρετεί τα άτομα με κινητικά προβλήματα στην παραλία της Άκολης Αιγιαλείας αναφέρει:

«Σαφώς υπάρχουν νόμοι και διατάξεις που προβλέπουν την εγκατάσταση μιας τέτοιας προσωρινής κατασκευής στην παραλία και ποια είναι τα απαιτούμενα έγγραφα ώστε να υφίσταται αυτή νόμιμα.

Όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς οφείλουν να διευκολύνουν προς αυτή την κατεύθυνση και να μην χρονοτριβούν ώστε να τοποθετείται η εν λόγω ράμπα στις αρχές του καλοκαιριού στην παραλία για την υποβοήθηση των ΑμεΑ με στόχο να απολαμβάνουν και αυτά ισότιμα το μπάνιο τους.

Αν θέλουμε μια παραλία με γαλάζια σημαία και να λέμε ότι ζούμε σε μια κοινωνία ευαισθητοποιημένη η οποία παρέχει ίσες ευκαιρίες σε όλους τους πολίτες οφείλουμε να σκεφτόμαστε συλλογικά. Αυτό σημαίνει ότι οι αρμόδιοι φορείς θα εκδίδουν άμεσα τα απαραίτητα έγγραφα, οι αρμόδιες υπηρεσίες θα αναλαμβάνουν άμεσα την εγκατάσταση των απαραίτητων μηχανισμών και οι υπόλοιποι πολίτες θα στηρίζουν αυτό το έργο χωρίς να το υποσκάπτουν με στόχο το προσωπικό όφελος και κέρδος.

Χαιρόμαστε που το πρόβλημα αποκαταστάθηκε και ευχόμαστε αυτό να μην είναι αποτέλεσμα της δημοσιότητας που πήρε το θέμα αλλά αποτέλεσμα της οργανωμένης και συντονισμένης προσπάθειας όλων των εμπλεκόμενων ευαισθητοποιημένων φορέων και πολιτών που αναφέραμε παραπάνω»

Ακολουθήστε το Pelop.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα απο την Πάτρα

Για ακόμη περισσότερα νεα από την Πάτρα, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, μπείτε στην ροή ειδήσεων του pelop.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ