Εκπρόσωπος ΕΛΑΣ για υπόθεση Αμαλιάδας: «Δεν υπάρχει μάρτυρας που να έχει καταθέσει για εμπόριο βρεφών»
«Μέχρι στιγμής θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν υπάρχει κάποιος ύποπτος ή κατηγορούμενος για αυτή την υπόθεση», δήλωσε η εκπρόσωπος της ΕΛΑΣ, Κωνσταντία Δημογλίδου, για τους θανάτους παιδιών σε Αχαΐα και Ηλεία.
Kατηγορηματική ήταν η εκπρόσωπος της ΕΛΑΣ, Κωνσταντία Δημογλίδου, πως καμία κατάθεση μάρτυρα στο Ανθρωποκτονιών δεν «δείχνει» – μέχρι στιγμής – ότι πίσω από την υπόθεση της Αμαλιάδας με τα νεκρά βρέφη, υπάρχει κύκλωμα που συνδέεται με εμπόριο βρεφών.
Θάνατοι παιδιών Αχαΐα – Αμαλιάδα: Tο «μυστικό» σχέδιο του Ανθρωποκτονιών
Συγκεκριμένα, η κα. Δημογλίδου, μιλώντας στο MEGA, ανέφερε ότι δεν υπάρχει κανένας μάρτυρας που να έχει καταγγείλει αυτοβούλως κάτι σχετικό με εμπόριο βρεφών. «Δεν υπάρχει αναφορά για κάτι τόσο σοβαρό σε καμία κατάθεση κανενός μάρτυρα», τόνισε η εκπρόσωπος Τύπου.
Επιπλέον, σχετικά με την πορεία ερευνών από το τμήμα Ανθρωποκτονιών για τα αίτια και τις συνθήκες του θανάτου των πέντε παιδιών η κα. Δημογλίδου σημείωσε πως, «πολύ σημαντικό είναι να λάβουμε την ολοκληρωμένη έκθεση για τον τελευταίο παιδί που πέθανε (το 15 μηνών βρέφος, ο μικρός Παναγιώτης) τον Αύγουστο του 2024, για να έχουν ολοκληρωμένη εικόνα και οι αστυνομικοί πλέον. Δηλαδή θα έχουν και τις πέντε δικογραφίες. Μέχρι στιγμής θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν υπάρχει κάποιος ύποπτος ή κατηγορούμενος για αυτή την υπόθεση».
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Χαλάει όλο το κεσεδάκι αν μουχλιάσει μία φράουλα; Οι ειδικοί εξηγούν
Η LG λύνει το πρόβλημα που ταλαιπωρεί τις OLED τηλεοράσεις εδώ και χρόνια
Τα παιδιά πήγαν στην «Δρακότρυπα» στο Βραχνί Καλαβρύτων ΒΙΝΤΕΟ
Πόσο συχνά πρέπει να αλλάζετε οδοντόβουρτσα;
Νέες αποκαλύψεις για τον Steve Jobs την CIA και την επιστροφή του στην Apple
Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Μπήκα επίσημα στην εμμηνόπαυση
Οδηγός αναγνώρισης: Ποια τσούχτρα τσιμπά και ποια είναι εντελώς ακίνδυνη
Το GTA 6 διέρρευσε ξανά και αυτή τη φορά κάποιος μπήκε μέσα στη Rockstar
