Νεκρός ο 65χρονος που έπεσε στις γραμμές του Μετρό Συντάγματος
Η Πυροσβεστική ανέσυρε το πτώμα του 65χρονου από τις ράγες. Σταδιακή αποκατάσταση της κυκλοφορίας στο Μετρό.
Νεκρός ανασύρθηκε ο 65χρονος άνδρας που έπεσε νωρίτερα το πρωί της Πέμπτης 12 Φεβρουαρίου 2026 στις γραμμές του Μετρό, στον σταθμό Σύνταγμα (Γραμμή 2, κατεύθυνση προς Ελληνικό).
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, οι δυνάμεις που έσπευσαν στο σημείο ανέσυραν το πτώμα του άτυχου άνδρα. Στη συνέχεια, το παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Στην επιχείρηση συμμετείχαν 8 πυροσβέστες με 3 οχήματα.
Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 07:40 π.μ., όταν ο 65χρονος έπεσε στις ράγες. Οι αρχές διερευνούν τις ακριβείς συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη το ατύχημα.
Λόγω του συμβάντος, η κυκλοφορία στη Γραμμή 2 του Μετρό διεξήχθη προσωρινά μόνο στα τμήματα Ανθούπολη – Πανεπιστήμιο και Ακρόπολη – Ελληνικό. Η ΣΤΑΣΥ προχώρησε σε διακοπή ρευματοδότησης στο επίμαχο τμήμα για λόγους ασφαλείας. Σταδιακά αποκαθίσταται η κανονική κυκλοφορία των συρμών σε όλη τη γραμμή.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Οδηγός αναγνώρισης: Ποια τσούχτρα τσιμπά και ποια είναι εντελώς ακίνδυνη
Υποσχέθηκαν ότι η ΑΙ θα άλλαζε τη ζωή μας οι άνθρωποι όμως λένε άλλα
Στο γραφικό εκκλησάκι της Παναγίτσας ο εορτασμός στο Μίχα-Τσαπουρνιά ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ
Σχολικό Ημερολόγιο: Όλες οι αργίες για το έτος 2026-2027
Το Netflix κυνηγά YouTubers και το YouTube τους δίνει εκατομμύρια για να μην ανεβάζουν
Βασίλης Παπακωνσταντίνου: Ακύρωσε τις προγραμματισμένες συναυλίες του
Η πιο πλήρης λίστα για το Νηπιαγωγείο και το Δημοτικό
Αρκεί ένα κόλπο για να ξεγελάσεις τους AI agents και δεν χρειάζεται να είσαι χάκερ
