Εκτάκτως στον Έβρο την Κυριακή ο Τάκης Θεοδωρικάκος
Στον Έβρο θα βρεθεί την Κυριακή η ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, την ώρα που υπάρχουν αναφορές για αύξηση των μεταναστευτικών ροών στη συνοριακή γραμμή με την Τουρκία.
Σύμφωνα με πληροφορίες στην έκτακτη επίσκεψη του Τάκη Θεοδωρικάκου στον Έβρο θα τον συνοδεύσει κι ο υφυπουργός Λευτέρη Οικονόμου.
Μαζί τους, μάλιστα, θα βρίσκεται και ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Σκούμας και ο Αστυνομικός Επιθεωρητής Βορείου Ελλάδος Αντιστράτηγος Γεώργιος Δούβαλης.
Σημειώνεται πως σε πρόσφατες δηλώσεις του, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη επιβεβαίωσε πως τους τελευταίους μήνες συνεχίζονται οι μεταναστευτικές πιέσεις στον Έβρο, ενώ διαβεβαίωσε πως η ΕΛΑΣ και ο στρατός της χώρας δεν θα επιτρέψουν σε κανένα να εισέλθει παράνομα στη χώρα:
«Σε ό,τι αφορά τον Έβρο, όλους αυτούς του μήνες υπάρχει πίεση. Ας γνωρίζουν όλοι εντός και εκτός συνόρων, ότι η Ελληνική Αστυνομία και οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι εκεί προστατεύοντας την ακεραιότητα της χώρας.
Δεν θα επιτρέψουμε να μπει κανείς στην Ελλάδα με παράνομο τρόπο. Ούτε στον Έβρο ούτε στα νησιά μας και ας το συνειδητοποιήσουν όλοι αυτό».
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Η Οδύσσεια του Elon Musk απέναντι στον Christopher Nolan – Δείτε το πρώτο επεισόδιο
Ζώδια σήμερα 28/10: Σελήνη σε σύνοδο με τον Ουρανό στους Διδύμους!
Δολομίτες: Το λιώσιμο των παγετώνων αποκαλύπτει εκατοντάδες εκρηκτικά του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου
Το Instagram στο Apple TV και πλέον βλέπετε Reels απευθείας στην τηλεόραση
Στο Φόρουμ Ανάπτυξης το «Αχαϊκό Ελαιόλαδο» ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ
