Εκτέλεση στον Άγιο Παντελεήμονα: Στο μικροσκόπιο ο εγκληματικός φάκελος της οικογένειας – Ξετυλίγεται το κουβάρι της αλβανικής μαφίας
Με μια σφαίρα στο κεφάλι έπεσε νεκρός ο 47χρονος Αρτούρ Μπασίμι στον Άγιο Παντελεήμονα, σε μια υπόθεση που η Αστυνομία θεωρεί ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Το παρελθόν του ίδιου αλλά και του αδελφού του, γνωστού στον αλβανικό υπόκοσμο, μπαίνει στο επίκεντρο των ερευνών.
Αναπάντητα εξακολουθούν να παραμένουν τα κρίσιμα ερωτήματα γύρω από τη δολοφονία του 47χρονου Αρτούρ Μπασίμι, η οποία σημειώθηκε μέρα μεσημέρι στον Άγιο Παντελεήμονα, επί της οδού Μιχαήλ Βόδα. Το θύμα, το οποίο ήταν ήδη γνωστό στις ελληνικές Αρχές, εντοπίστηκε νεκρό με τραύμα από πυροβόλο όπλο στο κεφάλι, ενώ το σενάριο της στοχευμένης εκτέλεσης για ξεκαθάρισμα λογαριασμών βρίσκεται στο προσκήνιο.
Ο 47χρονος είχε συλληφθεί τον Φεβρουάριο του 2022 για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση που δρούσε μέσα στα ΜΜΜ με αντικείμενο τις κλοπές από ανυποψίαστους επιβάτες, ενώ και τον Απρίλιο του 2024 είχε βρεθεί ξανά με χειροπέδες για παρόμοιες υποθέσεις.
Παράλληλα, στον φάκελο της υπόθεσης μπαίνει και το όνομα του αδελφού του θύματος, Marsel Bashimi, 38 ετών, που φέρεται να είναι γνωστός και με τα ψευδώνυμα «Shkurtaj» ή «Gozhita». Σύμφωνα με τα αλβανικά ΜΜΕ, πρόκειται για πρόσωπο με βαρύ ποινικό μητρώο σε Ελλάδα και Αλβανία, που θεωρείται βασικό στέλεχος σε εγκληματικό δίκτυο και κατηγορείται για τη δολοφονία αστυνομικού, ενώ είχε διασυνδέσεις με εγκληματική οργάνωση στη γείτονα χώρα.
Η εκδοχή ότι η δολοφονία του 47χρονου συνδέεται με τη μακρά εγκληματική πορεία του ίδιου αλλά και του αδελφού του, έχει μπει στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ., ενώ οι έρευνες για τα κίνητρα και τους δράστες της εκτέλεσης βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Ιός Δυτικού Νείλου: Γιατί δεν φτάνουν οι ψεκασμοί – Η λίστα με τα 12 άμεσα μέτρα
Tα dopamine sites κατακλύζουν το διαδίκτυο και τα πάντα κοστίζουν 0 ευρώ
Παγκόσμια Ημέρα Φάρων: Ο ιστορικός φάρος του Γυθείου που στέκει αγέρωχος ΒΙΝΤΕΟ – ΑΦΙΕΡΩΜΑ
Πώς να ξεχωρίσετε ένα AI βίντεο σε 5 δευτερόλεπτα: Τα λάθη που κάνουν τα deepfakes και δεν φαίνονται με την πρώτη ματιά
Σκύλοι με αισθητήρες και AI εντοπίζουν καρκίνο με ακρίβεια πάνω από 90%
Oι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της Πάτρας στην Τέμενη ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ
Γιατί δυσκολευόμαστε να κοιμηθούμε σε ξένο κρεβάτι – Τι αποκαλύπτει η επιστήμη για τον εγκέφαλο
Η LG φτιάχνει ανθρωποειδές ρομπότ και η NVIDIA του δίνει μυαλό
