Ελ. Βενιζέλος: Οι πρώτες εικόνες από το αεροπλάνο μετά την ειδοποίηση για βόμβα

Το αεροδρόμιο έχει τεθεί σε κατάσταση συναγερμού, χωρίς ωστόσο να επηρεάζεται η λειτουργία του και χωρίς καμία αλλη επίπτωση στις υπόλοιπες πτήσεις.

Αεροδρόμιο

Όλες οι δυνάμεις  των υπηρεσιών που εμπλέκονται στη διαχείριση του περιστατικού και της Αστυνομίας, έχουν κινητοποιηθεί στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» για το αεροπλάνο από την Πολωνία και την ειδοποίηση για βόμβα.

Το αεροδρόμιο έχει τεθεί σε κατάσταση συναγερμού, χωρίς ωστόσο να επηρεάζεται η λειτουργία του και χωρίς καμία αλλη επίπτωση στις υπόλοιπες πτήσεις.

Προσγειώθηκε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» η πτήση της Ryanair από Πολωνία μετά την ειδοποίηση για βόμβα

Εξονυχιστικός έλεγχος

Όπως φαίνεται και από τις πρώτες εικόνες που έρχονται από το αεροδρόμιο, το αεροπλάνο της Ryanair τύπου Boeing 737 έχει απομονωθεί σε ειδικό χώρο βρίσκεται υπό τον κλοιό των ισχυρών δυνάμεων ασφαλείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες το αεροσκάφος έχει εκκενωθεί από τους 184 επιβάτες και το 6μελές πλήρωμα.

Ισχυρές δυνάμεις
Ο έλεγχος που βρίσκεται σε εξέλιξη γίνεται σε τρία επίπεδα. Στους επιβάτες, στις αποσκευές και στους χώρους του αεροπλάνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν κινητοποιηθεί και συμμετέχουν στις έρευνες ομάδα από το Τμήμα Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ), ομάδα της ΕΚΑΜ, η κρατική ασφάλεια, στελέχη της Αντιτρομοκρατικής καθώς και ειδικά εκπαιδευμένοι σκύλοι. «Ελ. Βενιζέλος»: Τι είναι ο κωδικός Renegade που ενεργοποιήθηκε – Πότε δίνεται εντολή κατάρριψης

Επίσης στο σημείο έχουν σπεύσει δυνάμεις της Πυροσβεστικής καθώς και του ΕΚΑΒ όπως προβλέπεται από τα πρωτόκολλά ασφαλείας σε τέτοιες περιπτώσεις

Ο έλεγχος είναι εξονυχιστικός και αφορά τους 190 επιβαίνοντας καθώς και τις αποσκευές.

Αεροδρόμιο

 

Αεροδρόμιο

 

Αεροδρόμιο

 

Αεροδρόμιο

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments