ΕΛΑΣ: Διαψεύδει ότι τραυματίστηκε γυναίκα κατά τη διάρκεια της χθεσινής πορείας για τα Τέμπη

Η ΕΛΑΣ τονίζει σε ανακοίνωσή της, πως στον εισαγγελέα θα περάσει η φωτογραφία από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που υποστηρίζει τραυματισμό γυναίκας κατά τη διάρκεια της χθεσινής πορείας για τα Τέμπη.

ΕΛΑΣ: Διαψεύδει ότι τραυματίστηκε γυναίκα κατά τη διάρκεια της χθεσινής πορείας για τα Τέμπη

Με επίσημη ανακοίνωσή της, η Ελληνική Αστυνομία διαψεύδει πως υπήρξε τραυματισμός γυναίκας κατά τη διάρκεια της χθεσινής πορείας για τα θύματα στα Τέμπη, που πραγματοποιήθηκε την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.

Συγκεκριμένα,

Με ανακοίνωσή του, το αρχηγείο της ΕΛΑΣ διαψεύδει την ανάρτηση από μέσο κοινωνικής δικτύωσης, στην οποία διακρίνεται μια γυναίκα να έχει τραυματιστεί στο κεφάλι από αστυνομικούς, κατά τη διάρκεια χθεσινής διαδήλωσης. Στην ανακοίνωση αναφέρεται πως δεν έχει γίνει ανάλογη καταγγελία.

Ειδικότερα, η ΕΛΑΣ σημείωσε: «Αναφορικά με περιστατικό που περιγράφεται σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης και αφορά τραυματισμό γυναίκας από αστυνομικούς, κατά τη διάρκεια χθεσινής διαδήλωσης, από το αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώνεται ότι ουδέποτε υπήρξε τραυματισμός από αστυνομικές δυνάμεις, ενώ παράλληλα ουδεμία καταγγελία για τραυματισμό από οποιαδήποτε αιτία έχει υποβληθεί σε Υπηρεσία της Ελληνικής Αστυνομίας. Η εν λόγω ανάρτηση θα αποσταλεί στον αρμόδιο εισαγγελέα για να διερευνηθεί».

 

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments