ΕΛΑΣ: Πραγματοποιήθηκε το 3ο εργαστήριο με θέμα «#IamRemarkable» της Google

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα, Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2022, το 3ο εργαστήριο της Google, με θέμα «#IamRemarkable», με τη συμμετοχή 70 συνολικά γυναικών αστυνομικών.

Google

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα, Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2022, το 3ο εργαστήριο της Google, με θέμα «#IamRemarkable», με τη συμμετοχή 70 συνολικά γυναικών αστυνομικών.

Το εργαστήριο υλοποιήθηκε υπό την επιμέλεια της Σχολής Μετεκπαίδευσης & Επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας, διά ζώσης στις εγκαταστάσεις της Σχολής Εθνικής Ασφάλειας για τις 15 συμμετέχουσες αστυνομικούς που υπηρετούν σε υπηρεσίες εντός Αττικής και την παράλληλη εξ αποστάσεως μετάδοση για τις 55 γυναίκες αστυνομικούς που υπηρετούν σε υπηρεσίες ανά την επικράτεια, με εκπαιδεύτρια το στέλεχος της εταιρίας « Google », κα. Σπυριδούλα Δρακοπούλου.

Google

Στόχος του εργαστηρίου ήταν να διδάξει τις δεξιότητες αυτοπροβολής αλλά και να αυξήσει την ευαισθητοποίηση σχετικά με τα εμπόδια που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες αστυνομικοί στον εργασιακό χώρο, ώστε να αναλάβουν τις απαραίτητες πρωτοβουλίες και να αυξηθεί ο ρόλος και η προσφορά τους.

Κατά την έναρξη του εργαστηρίου, απηύθυνε χαιρετισμό στις εκπαιδευόμενες, η Διοικητής της Αστυνομικής Ακαδημίας, Υποστράτηγος Σοφία Λαμπροπούλου, καθώς και το υψηλόβαθμο στέλεχος της εταιρείας «Google», κ. Πάνος Μπόλλας, Sector Lead Google .

Παρέστησαν ο Διοικητής της Σχολής Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας, Ταξίαρχος Βασίλειος Ρόκκος, ο Διοικητής της Σχολής Εθνικής Ασφάλειας, Ταξίαρχος Παναγιώτης Κολλίντζας, ο Διοικητής της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας, Αστυνομικός Διευθυντής Βασίλειος Σαλούκας και ο Υποδιοικητής της Σχολής Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας, Αστυνομικός Διευθυντής Γεώργιος Κλητοράκης.

Google

Κατά τη λήξη του εργαστηρίου από τη Διοικητή της Αστυνομικής Ακαδημίας απονεμήθηκαν στις εκπαιδευόμενες βεβαιώσεις για τη συμμετοχή τους.

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments