Έλληνας καθηγητής του John Hopkins προβλέπει το τέλος της πανδημίας το πολύ σε οκτώ μήνες
Την αισιόδοξη πρόβλεψη πως η πανδημία θα μας αποχαιρετήσει σε διάστημα έξι έως οκτώ μηνών έκανε ο Έλληνας καθηγητής Πνευμονολογίας στο πανεπιστήμιο John Hopkins, Παναγιώτης Γαλιατσάτος
«Έχουμε το εμβόλιο, θεραπείες, τα φάρμακα της Merck και της Pfizer οπότε πιστεύω ότι η πανδημία θα φύγει σε 6-8 μήνες» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Παναγιώτης Γαλιατσάτος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ωστόσο εκτίμησε ότι ο κορονοϊός θα μείνει σε κάποια μέρη του κόσμου.
Στη συνέχεια ο κ. Γαλιατσάτος τόνισε ότι ο εμβολιασμός είναι υψίστης σημασίας και σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα μέτρα προστασίας, θα αποτελέσει το κλειδί για να λήξει η πανδημία: «Πρέπει να εμβολιαστούμε ώστε ο οργανισμός μας να είναι πιο «έξυπνος» απέναντι στον ιό. Έτσι θα είμαστε έτοιμοι απέναντι στο κίνδυνο και μαζί με τις μάσκες, η πανδημία θα φύγει».
«Βλέπω τους ασθενείς που θέλουν να ζήσουν, θα νικήσει ο άνθρωπος γιατί έχουμε την απάντηση απέναντι στο μικρόβιο» είναι το αισιόδοξο μήνυμα που στέλνει ο καθηγητής.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Εκπαιδευτική δράση «Η δική μου βιβλιοθήκη» ΦΩΤΟ
«Έπαιρνα κολλαγόνο για 3 μήνες και αυτά είναι τα αποτελέσματα»
Gemini 3.8 Live: Η Google κάνει τη συνομιλία με την AI πιο φυσική και πολύ πιο έξυπνη
Ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος αποκάλυψε την αμοιβή του στο «Ευτυχισμένοι μαζί»
Καμένη κατσαρόλα: Το απλό «trick» με Coca-Cola που εξαφανίζει τα καμένα χωρίς τρίψιμο
