Ενημέρωση στον Νεκτάριο Φαρμάκη για τον 1ο Διεθνή Ημιμαραθώνιο της Πάτρας

Οι ετοιμασίες για τον 1ο Διεθνή Ημιμαραθώνιο της Πάτρας, που θα πραγματοποιηθεί στις 9 Απριλίου, έχουν μπει στην τελική ευθεία και οι διοργανωτές είχαν συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Νεκτάριο Φαρμάκη.

Ενημέρωση στον Νεκτάριο Φαρμάκη για τον 1ο Διεθνή Ημιμαραθώνιο της Πάτρας Θεόδωρος Λουλούδης, Νεκτάριος Φαρμάκης και Σωτήρης Μπιλιανός μίλησαν για τον 1ο Διεθνή Ημιμαραθώνιο της Πάτρας

Για την πορεία της οργάνωσης του 1ου Διεθνούς Ημιμαραθωνίου Πάτρας, είχαν την ευκαιρία να ενημερώσουν τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη, ο Θόδωρος Λουλούδης, εκδότης της εφημερίδας «Πελοπόννησος» και ο Σωτήρης Μπιλιανός, πρόεδρος του Πέλοπα.

Ο Νεκτάριος Φαρμάκης είναι μέλος της Επίτιμης Επιτροπής του αγώνα και είχε εκφράσει έντονο ενδιαφέρον για την εξέλιξη της προσπάθειας των διοργανωτών για έναν αγώνα που πέραν όλων των άλλων προβάλλει τις ομορφιές της Δυτικής Ελλάδας.

Ο Σωτήρης Μπιλιανός και ο Θόδωρος Λουλούδης στάθηκαν στη σημασία του 1ου Διεθνούς Ημιμαραθωνίου Πάτρας και τον στόχο, που δεν είναι άλλος παρά το να αποτελέσει σημείο αναφοράς στα αθλητικά event της χώρας και όσοι συμμετέχουν να αποτελέσουν τους μελλοντικούς πρεσβευτές του σε Ελλάδα και εξωτερικό.
Ο Νεκτάριος Φαρμάκης, ευχαρίστησε για την ενημέρωση και ζήτησε να είναι ενήμερος για όλα, όντας αρωγός της προσπάθειας που γίνεται.

Ακολουθήστε το pelop.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα νέα και τις ειδήσεις

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments