Ενθουσίασαν «Οι Ταξιδευτές της Πρόζας» τους θεατές της Δυτικής Αχαΐας
Πρόκειται για την κωμωδία του αξέχαστου Κώστα Πρετεντέρη, που με το διασκεδαστικό του κείμενο και τους εύστροφους διαλόγους, ανέδειξε την ταλαιπωρία των κουνενέδων, του τότε, του τώρα και (δυστυχώς) του πάντα.
«Οι Ταξιδευτές της Πρόζας» ενθουσίασαν το κοινό με το επιτυχημένο έργο «Ο Κουνενές», το βράδυ της Κυριακής 7 Ιουλίου, στην Πλατεία της Καμενίτσας του Δήμου Δυτικής Αχαΐας. Πρόκειται για την κωμωδία του αξέχαστου Κώστα Πρετεντέρη, που με το διασκεδαστικό του κείμενο και τους εύστροφους διαλόγους, ανέδειξε την ταλαιπωρία των κουνενέδων, του τότε, του τώρα και (δυστυχώς) του πάντα.

Η Αντιδημαρχία Πολιτισμού σε συνεργασία με τις Δημοτικές Κοινότητες και άλλους φορείς του Δήμου Δυτικής Αχαΐας, φέτος, έχει εξασφαλίσει για το θεατρόφιλο κοινό να φιλοξενήσει αρκετές παραγωγές μέχρι το τέλος καλοκαιριού. «Ο ΚΟΥΝΕΝΕΣ» ανέβηκε με συνδιοργάνωση Δήμου Δυτικής Αχαΐας, Δημοτικής Κοινότητας Αλισσού και του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου Ι.Ν. Ευαγγελιστή Λουκά Καμενίτσης.

Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Ψηφιακό Φροντιστήριο: Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα από το Υπουργείο Παιδείας
Πολύεδρο: Εκπαιδευτική δράση για παιδιά το Σάββατο
Eπικίνδυνο fake ChatGPT κρυβόταν μέσα στο πραγματικό chatgpt.com
Οι χιμπατζήδες κλέβουν λιγότερη τροφή από τους φίλους τους παρά από τους υπόλοιπους
Η γιορτή του Κωνσταντοπούλειου Ευγηρείου Πάτρας για την τρίτη ηλικία ΦΩΤΟ
