Επεισοδιακή καταδίωξη κλεμμένου ΙΧ στην Μεταμόρφωση Αττικής, δύο συλλήψεις
Καταδίωξη από ΔΙΑΣ και περιπολικά μετά από εντοπισμό κλεμμένου αυτοκινήτου από Νέα Σμύρνη
Επεισοδιακή καταδίωξη τα ξημερώματα της Παρασκευής 20/2 στη Μεταμόρφωση Αττικής, όταν αστυνομικοί εντόπισαν ύποπτο όχημα που αποδείχθηκε ότι είχε κλαπεί λίγες ώρες νωρίτερα από τη Νέα Σμύρνη. Συνελήφθησαν δύο 29χρονοι ημεδαποί που επέβαιναν σε αυτό.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό ξεκίνησε γύρω στις 03:00, όταν περιπολικό της ομάδας ΔΙΑΣ εντόπισε το αυτοκίνητο και, μέσω ελέγχου της πινακίδας κυκλοφορίας, διαπίστωσε ότι είχε δηλωθεί κλαπέν από τη Νέα Σμύρνη. Οι αστυνομικοί έκαναν σήμα στον οδηγό να ακινητοποιήσει το όχημα, ωστόσο εκείνος ανέπτυξε ταχύτητα και τράπηκε σε φυγή. Ξεκίνησε άμεσα καταδίωξη με μηχανές της ΔΙΑΣ στα στενά της περιοχής, ενώ στο επιχειρησιακό σχέδιο συμμετείχαν και περιπολικά οχήματα.
Οι δυνάμεις κατάφεραν να ακινητοποιήσουν το κλεμμένο αυτοκίνητο στην οδό Μήδειας, ενώ οι δύο επιβαίνοντες, ηλικίας 29 ετών, προσπάθησαν να διαφύγουν πεζή. Λίγη ώρα αργότερα, συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην αρμόδια υπηρεσία για τα περαιτέρω, ενώ διενεργείται προανάκριση για τις ακριβείς συνθήκες της κλοπής και της καταδίωξης.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Ούτε στο ψυγείο, ούτε στη φρουτιέρα: Το μυστικό για να διατηρήσεις τις μπανάνες φρέσκες για εβδομάδες!
Η Xiaomi παρουσιάζει τον Xring 03 και ξοδεύει εκατομμύρια για να μη χρειάζεται τους άλλους
Ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Αμπελοκήπων Πατρών διοργανώνει εκδηλώσεις
5 λαχανικά που είναι πιο υγιεινά μαγειρεμένα παρά ωμά
Νέο AI μοντέλο της Alibaba φτιάχνει κινηματογραφικά βίντεο 30 δευτερολέπτων
Η συγγραφέας Αναστασία Ευσταθίου στον Πλάτανο Ακράτας ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ
«Εάν τρως αυτό το φρούτο κάθε μέρα μπορεί να μειώσεις την χοληστερίνη σου»
Ο πόλεμος άλλαξε για πάντα: Ρωσικό drone με χειριστή το AI σκότωσε αμάχους
