Επίσκεψη Ιάσονα Φωτήλα στο ΚΕΤΧ και την 76 ΜΕ
Ο κ. Φωτήλας αρχικά ευχήθηκε στο νέο διοικητή καλή επιτυχία στο έργο του, ανανέωσε την εμπιστοσύνη του συνολικά στο προσωπικό του ΚΕΤΧ για το πολυεπίπεδο έργο που παράγει.
Ο Ιάσονας Φωτήλας, Βουλευτής ΝΔ Αχαΐας, πραγματοποίησε επίσκεψη στο ΚΕΤΧ προκειμένου να συναντηθεί με το νέο διοικητή, Ταξίαρχο κ. Ευάγγελο Τούντα.
Ο κ. Φωτήλας αρχικά ευχήθηκε στο νέο διοικητή καλή επιτυχία στο έργο του, ανανέωσε την εμπιστοσύνη του συνολικά στο προσωπικό του ΚΕΤΧ για το πολυεπίπεδο έργο που παράγει.
Ο Διοικητής από την πλευρά του ενημέρωσε εκτενώς το Βουλευτή για το έργο που παράγεται εντός του στρατοπέδου αλλά και τις προσπάθειες που συνεχίζονται για την ανανέωση και τον εκσυγχρονισμό του.
Στη συνέχεια ο Βουλευτής ΝΔ Αχαΐας, κ. Ιάσονας Φωτήλας επισκέφθηκε την 76 ΜΕ όπου συναντήθηκε με το διοικητή, Συνταγματάρχη κ. Δημήτριο Κατσαριώτη και ενημερώθηκε για τη λειτουργία του στρατοπέδου και φυσικά για τη δυναμική του και το έργο που επιτελείται.
Ο κ. Φωτήλας και οι διοικητές Ταξίαρχος Ευάγγελος Τούντας και Συνταγματάρχης Δημήτριος Κατσαριώτης του ΚΕΤΧ και της 76 ΜΕ συμφώνησαν να βρίσκονται σε διαρκή επαφή για την προώθηση θεμάτων που άπτονται των αρμοδιοτήτων τους και ο πρώτος δεσμεύτηκε να συμβάλει στους στόχους τους.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Η «Μελοφωνία» στο Χορωδιακό Αντάμωμα Εξαμιλίων
«Έπαιρνα κολλαγόνο για 3 μήνες και αυτά είναι τα αποτελέσματα»
Barack Obama: «Η AI κινείται ταχύτερα ακόμη και από όσους την κατασκευάζουν»
Το 9ο Διεθνές Φεστιβάλ Ποίησης Πάτρας στο 54ο Φεστιβάλ Βιβλίου ΦΩΤΟ
Καμένη κατσαρόλα: Το απλό «trick» με Coca-Cola που εξαφανίζει τα καμένα χωρίς τρίψιμο
