Επιστάτης «βασανιστής» στην Ηλεία – Είχε κάνει τον βίο αβίωτο σε εργάτες

Xρησιμοποιώντας σωματική και ψυχολογική βία ο επιστάτης παρακρατούσε παράνομα τα ταξιδιωτικά τους έγγραφα και τους επέβαλε να εργάζονται χωρίς να τους πληρώνει.

επιστάτης,Ηλεία

Το βίο αβίωτο σε εργάτες είχε κάνει ένας αλλοδαπός επιστάτης σε αγροτική ιδιοκτησία, που βρίσκεται στην περιοχή Ψάρι Ηλείας. Τους τελευταίους δύο μήνες, χρησιμοποιώντας σωματική και ψυχολογική βία παρακρατούσε παράνομα τα ταξιδιωτικά τους έγγραφα και τους επέβαλε να εργάζονται σε αγροτικές εργασίες δίχως να τους καταβάλει το συμφωνημένο αντίτιμο.

Το αντίτιμο αυτό ο ιδιοκτήτης της αγροτικής καλλιέργειας κατέβαλλε στον τραπεζικό λογαριασμό του, προκειμένου στην συνέχεια να προβεί στην μισθοδοσία των εργατών.

Ο 45χρονος επιστάτης συνελήφθη από αστυνομικούς της Πάτρας μετά από καταγγελία των τεσσάρων ομοεθνών του. Όπως ανέφεραν οι εργάτες, τις βραδινές ώρες της 18ης Μαρτίου 2024, εκμεταλλευόμενοι την απουσία του δράστη από τον χώρο που κατοικούν, αποχώρησαν και κατευθύνθηκαν πεζοί προς την πόλη των Πατρών, όπου έφτασαν τις πρωινές ώρες της 19ης Μαρτίου.

Τις απογευματινές ώρες της ίδιας ημέρας, κλιμάκιο αστυνομικών πραγματοποίησε συντονισμένη επιχείρηση στην περιοχή Ψάρι Ηλείας, κατά την οποία εντοπίσθηκε ο δράστης.

Σε σωματική έρευνα που πραγματοποιήθηκε στον δράστη, βρέθηκαν τα Δελτία Ταυτότητας τριών εκ των τεσσάρων παθόντων καθώς και το χρηματικό ποσό των 320 ευρώ.

 

Διαβάστε επίσης

Πάτρα: «Θρίλερ» με το κλεμμένο όπλο Αστυνομικού – Πού βρέθηκε το χρηματοκιβώτιο

Σεισμός σε Κεφαλονιά και Κέρκυρα

Καιρός: Η πρόγνωση για σήμερα – Ερχεται νέο κύμα κακοκαιρίας την 25η Μαρτίου

Πού «κλειδώνει» η αύξησή του κατώτατου μισθού – Στις 27 Μαρτίου οι ανακοινώσεις

Μανώλης Μαυρομμάτης: Παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση ο αθλητικογράφος – Χωρίς σημάδια βελτίωσης και η σύζυγος

Θα γέμιζαν την Πάτρα με νοθευμένα καύσιμα – Η ΑΑΔΕ εντόπισε βυτία με διαλύτες

Θάνατος – μυστήριο για έναν άνδρα στην Κουρούτα – Αναζητούν την ταυτότητα του

Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News

pelop Google news bing news pelop


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ