Επίθεση Αρη σε ΕΠΟ και Μπαλτάκο

Μετά τη διαιτησία του αγώνα με τον Ιωνικό και την παράβαση πέναλτι, που δεν καταλόγισε ο διαιτητής Παπαπέτρου

ΑΡΗΣ

Επίθεση κατά του προέδρου της ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκου, εξαπέλυσε η ΠΑΕ Άρης με ανακοίνωσή της μετά τη διαιτησία του αγώνα με τον Ιωνικό και την παράβαση πέναλτι, που δεν καταλόγισε ο διαιτητής Παπαπέτρου.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης:
«Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση. Και λάθος επαναλαμβανόμενο παύει να είναι «ανθρώπινο».
Κύριε Μπαλτάκο, δυστυχώς για εσάς, δεν έχουμε δει ακόμη -επί των ημερών σας- τις «καλύτερες μέρες» της ελληνικής διαιτησίας. Το αντίθετο θα λέγαμε… Στον χθεσινό αγώνα, ο κ. Παπαπέτρου μάς στέρησε ακόμη ένα πέναλτι, μετά από εκείνο στο Αγρίνιο. Κι αν αυτός δεν το είδε, ο κ. Τσακαλίδης στο var, τι ακριβώς έκανε;
Μαζεύτηκαν πολλά κ. Μπαλτάκο. Να μη μιλήσουμε και για το Βόλο. Είναι προφανές ότι η πολιτική σας δεν αποδίδει. Οι εκφοβισμοί διαιτητών είναι παλαιομοδίτικες πρακτικές που δεν περνάνε. Πρέπει να αλλάξετε τακτική. Οι εποχές σας ξεπέρασαν.
Ούτε οι επιλογές σας, σας δικαιώνουν. Με πιο κραυγαλέα αυτή του κ. Μπένετ.
Η ελληνική διαιτησία διολισθαίνει ολοένα και περισσότερο και πολύ φοβόμαστε ότι τα χειρότερα είναι μπροστά μας. Διότι μέχρι στιγμής δεν μας πείσατε ότι έχετε τον τρόπο και τη γνώση για να διορθώσετε τα «κακώς κείμενα».
Τα προβλήματα της διαιτησίας απαιτούν λύσεις εδώ και τώρα! Βρείτε τις, διαφορετικά θα έχετε την κυρία ευθύνη για ό,τι επακολουθήσει…».

 

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ