Επίθεση με drones στην Κριμαία με 4 τραυματίες
Ζημιές σε πολυκατοικία και ξενοδοχείο στη Σεβαστούπολη – Στο στόχαστρο των ρωσικών δυνάμεων οι εγκαταστάσεις της εταιρείας ταχυμεταφορών Nova Poshta.

Τέσσερις άνθρωποι τραυματίστηκαν στη Σεβαστούπολη της κατεχόμενης Κριμαίας, έπειτα από επίθεση με μη επανδρωμένα αεροσκάφη που έπληξε πενταώροφη πολυκατοικία.
Σύμφωνα με τον διορισμένο από τη Μόσχα κυβερνήτη, Μιχαήλ Ραζβοζάγεφ, από τα πλήγματα και την πτώση συντριμμιών προκλήθηκαν ζημιές σε ξενοδοχείο, νηπιαγωγείο και περισσότερα από δώδεκα στάσιμα οχήματα. Παράλληλα, σημειώθηκε εστία φωτιάς σε χορτολιβαδική έκταση πλησίον δεξαμενών πετρελαιοειδών, η οποία κατασβέστηκε άμεσα χωρίς να πληγούν οι υποδομές καυσίμων.
Ρωσικά πλήγματα σε αποθήκες logistics σε Κίεβο και Σούμι
Στο αντίπαλο μέτωπο, οι ρωσικές δυνάμεις πραγματοποίησαν νυχτερινές επιθέσεις κατά ουκρανικών υποδομών, βάζοντας στο στόχαστρο κέντρα διαλογής και αποθηκευτικούς χώρους της εταιρείας Nova Poshta, της μεγαλύτερης ιδιωτικής εταιρείας logistics στην Ουκρανία.
Σύμφωνα με τις τοπικές αρχές και την ανακοίνωση της εταιρείας:
-
Σούμι: Τέσσερις κατευθυνόμενες βόμβες έπληξαν τις εγκαταστάσεις, προκαλώντας υλικές ζημιές σε τρία φορτηγά οχήματα.
-
Κίεβο: Καταγράφηκαν πλήγματα σε αποθηκευτικούς χώρους στην ευρύτερη περιοχή της πρωτεύουσας.
-
Απολογισμός: Όπως επιβεβαίωσε η εταιρεία, δεν υπήρξαν τραυματισμοί μεταξύ του προσωπικού, ενώ οι επιχειρησιακές λειτουργίες συνεχίζονται κανονικά.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News