Ερχεται ο Τάτσης για Παναχαϊκή, ποιοι θα «τρέξουν» την ομάδα
Το θέμα είναι τι εγγυήσεις έχει πάρει ο Τάτσης για να έρθει να αναλάβει μια ομάδα η οποία αγωνιστικά είναι η χειρότερη του Νοτίου Ομίλου
Θέμα ωρών είναι η ανακοίνωση του Γιάννη Τάτση ως νέου προπονητή της Παναχαϊκής, καθώς ο έμπειρος τεχνικός αναμένεται ίσως αύριο (30/10) στην Πάτρα.
Από εκεί και πέρα, όσον αφορά τα πρόσωπα που θα αναλάβουν να «τρέχουν» τα περισσότερα ζητήματα της ομάδας, αυτοί σύμφωνα με πληροφορίες θα είναι, ο Χρήστος Μικές (σε έναν πιο αναβαθμισμένο ρόλο ίσως) και ο Βασίλης Κοτσάφτης, άνθρωποι που έχουν καλή σχέση με τον Πέτρο Σταθάκη.
Μάλιστα, ο δεύτερος είχε αναλάβει πέρυσι τον ρόλο του β’ γενικού αρχηγού και είχε εκφραστεί με τα καλύτερα λόγια για τον Σταθάκη.
Ενδεχομένως, να προστεθούν ακόμα 1-2 που δεν έχουν γίνει γνωστοί. Είναι προφανές ότι τον Δεκέμβριο θα γίνει το μεγάλο ξεκαθάρισμα στο ρόστερ με πολλούς παίκτες να αποχωρούν, αλλά το θέμα είναι τι εγγυήσεις έχει πάρει ο Τάτσης για να έρθει να αναλάβει μια ομάδα η οποία αγωνιστικά είναι η χειρότερη του Νοτίου Ομίλου με όσα έχουμε δει μέχρι τώρα.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Αν περπατάτε τόσα βήματα την ημέρα, μπορεί να μειώσετε τον κίνδυνο πρόωρου θανάτου
Tα dopamine sites κατακλύζουν το διαδίκτυο και τα πάντα κοστίζουν 0 ευρώ
Λαοθάλασσα ελπίδας και αισιοδοξίας στο Δροσάτο ΒΙΤΕΟ-ΦΩΤΟ
Ιός Δυτικού Νείλου: Γιατί δεν φτάνουν οι ψεκασμοί – Η λίστα με τα 12 άμεσα μέτρα
Σκύλοι με αισθητήρες και AI εντοπίζουν καρκίνο με ακρίβεια πάνω από 90%
Το γλέντησε για τα καλά η Ενωση Τέμενης ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ
Πώς να ξεχωρίσετε ένα AI βίντεο σε 5 δευτερόλεπτα: Τα λάθη που κάνουν τα deepfakes και δεν φαίνονται με την πρώτη ματιά
Η LG φτιάχνει ανθρωποειδές ρομπότ και η NVIDIA του δίνει μυαλό
