Εργατικό Κέντρο Πάτρας: Επανεκλογή Δημήτρη Μαρμούτα
Η σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου του Εργατικού Κέντρου Πάτρας με επικεφαλής τον Δημήτρη Μαρμούτα.
Συγκροτήθηκε χθες σε Σώμα το νεοεκλεγέν διοικητικό συμβούλιο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Πάτρας, με τον Δημήτρη Μαρμούτα της ΔΑΣ (Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία) να ανανεώνει την θητεία του στην θέση του προέδρου.
Γενικός γραμματέας επανεξελέγη ο Δημήτρης Αγγελόπουλος της ΔΑΣ, όπως και η Γιώτα Παναγοπούλου εκ μέρους της «Παναχαϊκής Συμμαχίας» στη θέση της αντιπροέδρου. Οργανωτικός γραμματέας εξελέγη ο Σωτήριος Παρίσης (ΔΑΣ), αναπληρωτής γραμματέας ο νεοεκλεγείς Νίκος Διαμαντόπουλος (Παναχαϊκή Συμμαχία) και έφορος η Χριστίνα Παναγογιαννοπούλου (ΔΑΣ).
Να σημειωθεί πως στο νέο ΔΣ συμμετέχουν ακόμα οι Βασίλης Βασιλείου, Στέφανος Λαβράνος, Γεώργιος Σταθόπουλος, Ιωάννα Πελεκούδα, Φώτης Κομπλίτσης, Βασίλης Παπασημακόπουλος, Ανέστης Τριάντης, Ηλίας Φωτόπουλος, Γιώργος Παπασπυρόπουλος και Βανέσα Αλιχού.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η τρίτη παράταξη «Εργατική Ενότητα» Ανατροπή, δεν δέχθηκε θέση στο προεδρείο του ΕΚΠ.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Τι σημαίνουν οι καφέ άκρες στα φυτά – Το λάθος με το πότισμα
Το GTA 6 αποκαλύπτεται και το Netflix το δείχνει πρώτο
Συνεργασία της Παιδικής Κατασκήνωσης στα Ροΐτικα με τον ΝΟΠ ΦΩΤΟ
«Φίλτρο» της ΑΑΔΕ στις τραπεζικές καταθέσεις: Πότε το χαρτζιλίκι και οι αναλήψεις θεωρούνται κρυφή δωρεά
Το «ντόνατ» της OpenAI: Όλα όσα ξέρουμε για την πρώτη της συσκευή με υπογραφή Jony Ive
«Πανικός» στο πανηγύρι της Οβρυάς με Βελισσάρη ΒΙΝΤΕΟ
Δεκαπενταύγουστος 2026: Πόσο αυξάνεται το μεροκάματο το Σάββατο
Απεριόριστο ChatGPT δωρεάν: Η OpenAI καταργεί τα όρια στις συνομιλίες
