Ερντογάν και Μαδούρο είχαν τηλεφωνική επικοινωνία εν μέσω κρίσης με τις ΗΠΑ
Η Turkish Airlines ξαναρχίζει τις πτήσεις για το Καράκας
Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είχε σήμερα (6/12/2025) με τον πρόεδρο της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο για τις διμερείς σχέσεις αλλά και περιφερειακά ζητήματα.
Από την Άγκυρα αναφέρεται ότι ο πρόεδρος Ερντογάν ανέφερε ότι η χώρα του παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις στην περιοχή.
Η Τουρκία πιστεύει ότι τα ζητήματα μπορούν να επιλυθούν μέσω διαλόγου και ότι αυτή η θέση εκφράζεται με κάθε τρόπο.
Επιπλέον ο Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε ότι είναι σημαντικό να παραμείνουν ανοιχτά τα κανάλια διαλόγου μεταξύ ΗΠΑ και της Βενεζουέλας και ότι η Τουρκία ελπίζει ότι η ένταση θα εκτονωθεί το συντομότερο δυνατό.
Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το Υπουργείο Εξωτερικών της Βενεζουέλας, ένα από τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν η επανενεργοποίηση της αεροπορικής σύνδεσης μεταξύ Καράκας και Κωνσταντινούπολης μέσω των Turkish Airlines, για τη διευκόλυνση του τουρισμού και των επενδύσεων.
Σημειώνεται ότι πολλές αεροπορικές εταιρείες έχουν διακόψει τις πτήσεις από και προς τη Βενεζουέλα λόγω της έντασης με τις ΗΠΑ.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
N1 Casino: Πώς να Ελέγξετε τα Έξοδά σας με Έξυπνη Διαχείριση
Η Acer χτυπά το MacBook Neo εκεί που πονάει οθόνη 120Hz και διπλάσιες θύρες
Ο εορτασμός της Παναγίας στο Λάππα ΦΩΤΟ
Επίδομα θέρμανσης 2026-2027: Πότε ανοίγει το myΘέρμανση και πως θα κάνετε αίτηση
Γιατί η Sony δεν βιάζεται καθόλου να βγάλει το PS6 και η απάντηση εκπλήσσει
Με θέα τον Κορινθιακό ο εορτασμός της Παναγίας στο Πετροβούνι Αιγίου ΦΩΤΟ
Μην πετάτε το νερό από το κλιματιστικό: Οι 3 χρήσεις που θα σας γλιτώσουν χρήματα
Meta και Google νικήθηκαν από έναν AI κολοσσό που δεν θα το περιμένε κανείς
