Εθνική Ανδρών: Αρχισε η προετοιμασία στο ΣΕΦ

Η Εθνική μας ομάδα μπάσκετ ξεκίνησε την προετοιμασία της στο ΣΕΦ, με τον Βασίλη Σπανούλη να έχει στη διάθεσή του μια 9άδα παικτών.

Εθνική Η Εθνική Ανδρών ξεκίνησε προετοιμασία στο ΣΕΦ

Η προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών για την πρώτη μεγάλη πρόκληση του φετινού καλοκαιριού, το Προολυμπιακό Τουρνουά (2-7/7), μέσα από το οποίο όλοι προσδοκούν να κατακτηθεί και η επόμενη, η παρουσία στους Ολυμπιακούς Αγώνες, άρχισε σήμερα (17/6) από το ΣΕΦ.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει καταρτιστεί, η ένταξη των 19 παικτών που έχουν κληθεί για την προετοιμασία θα γίνει σταδιακά μέχρι και μεθαύριο Τετάρτη (19/6), αφού την Παρασκευή (21/6) υπάρχει και το πρώτο φιλικό παιχνίδι, με την υποστήριξη του ΟΠΑΠ και αντίπαλο την Πολωνία.

Στη σημερινή πρώτη συγκέντρωση ήταν παρόντες εννέα παίκτες και συγκεκριμένα οι, Μιχάλης Λούντζης, Δημήτρης Μωραΐτης, Γιάννης Κουζέλογλου, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Βασίλης Τολιόπουλος, Νίκος Χουγκάζ, Λευτέρης Μαντζούκας, Γιώργος Τανούλης και Νεοκλής Αβδάλας.

Το επιτελείο των συνεργατών του Βασίλη Σπανούλη

Στο πλευρό του κόουτς Βασίλη Σπανούλη, όπως πάντα στις Εθνικές ομάδες, υπάρχει ένα μεγάλο επιτελείο συνεργατών για κάθε ρόλο.

Αναλυτικά τα μέλη του:

Προπονητής: Βασίλης Σπανούλης

Συνεργάτες: Ηλίας Καντζούρης, Στέφανος Τριαντάφυλλος, Διαμαντής Παναγιωτόπουλος, Κώστας Χαραλαμπίδης

Γυμναστής: Ανδρέας Γκατζούλης

Γιατρός: Ζακ Μελάγιες

Φυσικοθεραπευτές: Τόλης Καρατζάς, Παναγιώτης Μπουτοβίνος, Νίκος Γονατάς

Φροντιστές: Ανδρέας Φραντζέσκος, Ανδρέας Κουτσιάφτης

General Manager: Νίκος Ζήσης

Team Manager: Γιώργος Τσιάρας