Ετούτοι είναι χειρότεροι από τους ποδοσφαιρικούς…

Οι ίδιες οι ομάδες που ψήφισαν υπέρ του κανονισμού, βγαίνουν και λένε τώρα ότι ήταν μικρό το χρονικό διάστημα για να ετοιμάσουν το φάκελο αδειοδότησης!

Ετούτοι είναι χειρότεροι από τους ποδοσφαιρικούς...

Και πάνω που έσταζα μέλι για το μπάσκετ… Και τι ωραία που τα λένε οι μπασκετικοί, και τι επίπεδο έχουν, και τι ωραία και απλά τα εξηγούν όλα… Αυτά πίστευα και πράγματι οι άνθρωποι έχουν ένα επίπεδο παραπάνω σε σχέση με τους ποδοσφαιρικούς.

Αλλά οργανωτικά και διοικητικά, τύφλα να έχει η ΕΠΟ, η Super League και η παλιά ΕΠΑΕ μαζί… Αυτά που συμβαίνουν στο μπάσκετ, απλώς, δεν υπάρχουν.

Από πού κι ως πού ρε παιδιά, συγκροτεί ο ΕΣΑΚΕ μία επιτροπή από παράγοντες των ίδιων των ομάδων; Είναι δυνατόν να μην προέβλεψαν την περίπτωση να «κοπούν» μία ή περισσότερες ομάδες;

Οι ίδιες οι ομάδες που ψήφισαν υπέρ του κανονισμού, βγαίνουν και λένε τώρα ότι ήταν μικρό το χρονικό διάστημα για να ετοιμάσουν το φάκελο αδειοδότησης! Και δεν έχει να κάνει ούτε με τον Απόλλωνα, ούτε με καμιά άλλη ομάδα.

Απί την αρχή, η αίσθησή μας ήταν ότι κανείς δεν πρόκειται να αγγίξει Αρη και ΑΕΚ για προφανείς λόγους. Θα δούμε αν η αίσθηση είναι σωστή. Επίσης, υπάρχουν αντικρουόμενες διατάξεις σε προκήρυξη πρωταθλήματος και κανονισμό αδειοδότησης.

Στην πρώτη υπάρχει η δυνατότητα αντικατάστασης ομάδων με Wild Cards, στον δεύτερο δεν προβλέπεται! Και προφανώς, η όλη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί είναι η καλύτερη αφορμή για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να ξαναμπεί στο παιχνίδι.

Το αφεντικό του Παναθηναϊκού βγαίνει κάθε τρεις και λίγο στο instagram και αφήνει διάφορα υπονοούμενα, χωρίς να αναφέρεται σε ονόματα, παρότι τα «φωτογραφίζει».

Με αυτόν τον τρόπο και με τις λεπτομέρειες που δίνει – οι οποίες ελέγχονται για την εγκυρότητά τους – θέλει να πολώσει ακόμα περισσότερο το κλίμα και να αποκομίσει ό,τι περισσότερο μπορεί ο ίδιος και η ομάδα του.

Γνωρίζει καλά ότι αν αναφερθεί σε συγκεκριμένα ονόματα, θα πρέπει να φέρει και αποδείξεις. Και εκεί δυσκολεύει κάπου το πράγμα. Αν ήμουν άνθρωπος του Απόλλωνα, δεν θα μπορούσα να ησυχάσω και δεν θα θεωρούσα τίποτα δεδομένο έτσι όπως εξελίσσεται η κατάσταση.

Ναι μεν, υπάρχει ο ΕΣΑΚΕ, όμως η ΕΟΚ πιέζει με τον τρόπο της, αλλά και με τα όσα αναφέρει στις τελευταίες ανακοινώσεις της. Ο πόλεμος μόλις άρχισε…

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Pelop.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα απο την Πάτρα

Για ακόμη περισσότερα νεα από την Πάτρα, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, μπείτε στην ροή ειδήσεων του pelop.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στην Σχολή ποδοσφαίρου της Παναχαϊκής
Αστέρας Λεοντίου: Στη διάθεση η κάρτα φίλου
Μέχρι τις 31/8 η νέα προθεσμία για το Μητρώο Αθλητικών Σωματείων
Ο Βασίλης Παπαδημητρίου πουλάει το μετάλλιό του για να βοηθήσει τον φίλο του