Εύβοια: «Μετά τους ξυλοδαρμούς έχει πρόβλημα ακοής», συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για την κακοποίηση της 12χρονης BINTEO

«Το κορίτσι πήγαινε για πέντε ημέρες με μάσκα στο σχολείο και δεν την έβγαζε, γιατί είχε σημάδια στο πρόσωπο»

Εύβοια

Οι αποκαλύψεις που βλέπουν το «φως» της δημοσιότητας και αφορούν την κακοποίηση 12χρονης από τους ίδιους της τους γονείς στο Αλιβέρι συγκλονίζουν, ενώ το κορίτσι μετά τους ξυλοδαρμός φέρεται πως αντιμετωπίζει πρόβλημα στην ακοή της.

Για το περιστατικό, που έχει σοκάρει το πανελλήνιο και αποκαλύφθηκε μετά από την έκθεση του κοριτσιού που παρουσίαζε ανοιχτά για τον Γολγοθά που βίωνε, μίλησε το πρωί της Πέμπτης 6/2 ο πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού, Κώστας Γιαννόπουλος εξηγώντας: «Υπήρχαν από γονείς παιδιού με το οποίο πηγαίνει μαζί στο σχολείο το κορίτσι, αναφορές για την 12χρονη για φρικτή κακοποίηση, ότι η μητέρα την έβαζε να κάνει δουλειές, να προσέχει τα μικρότερα αδέλφια της και αν δεν έκανε κάτι καλά την χτυπούσε και μάλιστα έφθασε να έχει πρόβλημα με την ακοή της».

«Εμείς ενημέρωσαμε την Εισαγγελία και την Αστυνομία, διασταυρώσαμε ότι θα λάβουν άμεσα υπόψη η Εισαγγελία και η Αστυνομία την υπόθεση. Βάλαμε ένδειξη κατεπείγουσα στην αναφορά μας, δεν την βάζουμε σε όλες, αλλά εδώ μπήκε γιατί καταλάβαμε ότι υπήρχε ζήτημα για την ακεραιότητα και την ζωή του παιδιού» τόνισε.

«Το κορίτσι πήγαινε για πέντε ημέρες με μάσκα στο σχολείο και δεν την έβγαζε, γιατί είχε σημάδια στο πρόσωπο»

Ο Γιώργος Παπαδάκης συμπλήρωσε ότι το παιδί εξετάστηκε από ειδικούς και βρέθηκαν ευρήματα κακομεταχέιρισης, ενώ δημοσιογράφος από την Εύβοια προσέθεσε πως «το κορίτσι πήγαινε για πέντε ημέρες με μάσκα στο σχολείο και δεν την έβγαζε, γιατί είχε σημάδια στο πρόσωπο. Ειπώθηκε για έκθεση, όμως δεν ήταν έκθεση, αλλά ένα σημείωμα που έγραψε το κορίτσι σε συμμαθήτρια του, όπου περιέγραφε πως το κακομεταχειρίζονταν οι γονείς του. Ειπώθηκε στην αρχή για 10χρονο παιδί, ήταν το αδελφάκι της 12χρονης».

«Η παιδοψυχολόγος του σχολείου ενημέρωσε τον διευθυντή και εκείνος κάλεσε τους γονείς για να τους ενημερώσει ότι υπάρχουν σοβαρές καταγγελίες σε βάρος τους και να δει τι συμβαίνει, καλή πρόθεση τους κάλεσε. Όμως, οι γονείς χτύπησαν την 12χρονη και μόλις γύρισαν από το σχολείο, όπου τους ενημέρωσε ο διευθυντής για όσα είπε το παιδί περί κακοποίησης, το χτύπησαν και χθες όταν δημοσιοποιήθηκε η υπόθεση» πρόσθεσε κλείνοντας.