Εξαδάκτυλος: «Οι συγχρωτισμοί του Πάσχα ίσως αναζοπυρώσουν την πανδημία»
Ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου Αθανάσιος Εξαδάκτυλος προειδοποίησε για τους κινδύνους που εγκυμονούν οι πασχαλινοί συγχρωτισμοί.
«Tο θέμα είναι να τηρηθούν τα μέτρα για να προχωρήσουμε ομαλά. Όχι στους μεγάλους συγχρωτισμούς. Η πασχαλινή έξοδος είναι καλή ευκαιρία για αναζωπύρωση της πορείας, η οποία τώρα είναι σε φάση σταθεροποίησης. Ακόμα δεν μπήκαμε σε ύφεση» σημείωσε ο Αθανάσιος Εξαδάκτυλος.
Σε ότι αφορά στην επιδημιολογική κατάσταση της χώρας, υπογράμμισε ότι η Ελλάδα είναι χωρισμένη στα δύο.
«Υπάρχει μια περιοχή με RT λίγο κάτω από 1 και η βόρεια περιοχή που είναι λίγο πάνω από το 1, που σημαίνει ότι η πανδημία μεταδίδεται. Θα δούμε τα δεδομένα και θα απαντήσουμε στο ερώτημα που θα τεθεί» είπε σχετικά με την κατάργηση των SMS.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Η Meta σου δίνει εργαλεία να φτιάξεις τις δικές τους AI συσκευές
Επιστροφή φόρου εισοδήματος: πότε πιστώνεται και γιατί δεν ήρθε
«Greece Race for the Cure»: Περισσότεροι από 58.000 συμμετείχαν στον αγώνα κατά του καρκίνου του μαστού
Χάος προκάλεσε στην F1 ένα bug στο λογισμικό των μονοθέσιων
Φοιτητικό στεγαστικό επίδομα: ποσά, κριτήρια και πότε ανοίγει η αίτηση
